Eminem

Eminem, wiens echte naam is Marshall Bruce Mathers III, werd geboren op 17 oktober 1972 de buurt van Kansas City. Verlaten door zijn vader werd hij door zijn moeder in Missouri voordat de laatstgenoemde beslist om te verhuizen naar Detroit. Het is in deze stad qu'Eminem weten de slechtste momenten van zijn leven: maigrelet, wit, rood en woonachtig in een overwegend zwarte buurt in de straat en op school, hij wordt regelmatig beledigd, geslagen, vernederd. Aged 13 jaar oud, geïsoleerd en teruggetrokken op zichzelf, Eminem geschreven teksten in het geheim van zijn eerste rap hij op de band opgenomen. Eind 1986 maakte hij zijn eerste band met een paar vrienden: "Bassmint Productions. In 1989 besloot hij te stoppen met school om zich volledig wijden aan zijn passie. Hij participeert in enkele programma's rap op de lokale radio en dwingen de passage meer dan eens tot op het podium tijdens concerten. Echter, bij alle hard genoeg voor hem en het succes is echter niet vanzelfsprekend dwingen hem te accepteren allerlei baantje te blijven leven met dat hij trouwt in 1990: Scott Kim (ze had een dochter in 1995) .
In 1996 richtte hij zijn eerste album, "Infinite" is een storing op het punt van mening, maar stelt hen in staat te stellen een naam in de wereld van de rap. Dr. Jong ontdekt is wit en verliefd wordt op zijn stijl. In 1997 heeft hij noemt Eminem en werkte met hem op het album dat zal de wereld volgend jaar: "Slim Shady", die verkoopt meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht. Samen met zijn solo carrière heeft hij een album opgenomen met de groep D-12. In 2002, na een echtscheiding en een album minder krachtig dan de vorige, het is weer aan het werk komen wat blijft tot op de dag van de parel van rap: het album "The Eminem Show", geprezen door de pers en meerdere awards . Het volgende jaar zijn rol, geïnspireerd door zijn leven "in" 8 Mile "verankerd als een acteur.
In 2004 heeft het lot, na een lange periode van afwezigheid, het tweede album van D-12 en Eminem toen het vrijkomen van een nieuwe solo-album ( "Encore") om altijd onverbiddelijke beats over de teksten in vitriool. De jaren die volgen zijn niet de gelukkigste voor Eminem, is hij het ziekenhuis voor verslaving aan slaappil in 2005 en annuleert zijn Europese tour en in 2007, hij leed aan een longontsteking, die enorm verzwakt. Het jaar 2008 en dat van zijn terugkeer in de schijnwerpers, ontving hij de "Best Rapper Alive" Vibe magazine en de introductie aangekondigd van een nieuw album in het begin van 2009 "Recidief".

Eminem Biographie auf Deutsch - Eminem Biography in English - Eminem Biografía en español - Eminem Biografia in italiano - Eminem Biographie en Français - Eminem Greek Biography - Eminem Biografie in het Nederlands - Eminem Biografia em Português - Eminem Biografia w jezyku polskim - Eminem Biography in Russian