Elsa

Elsa, zijn naam Lunghini, werd geboren op 20 mei 1973 in Parijs. Het is zijn liefde voor comedy voor zijn ouders en kunstenaars, vanaf de leeftijd van zeven, geeft ze het antwoord op Romy Schneider en Lino Ventura in "voorlopige hechtenis". Deze eerste ervaring letterlijk en zijn gefascineerd door de jonge Elsa bochten in diverse films. In 1986 heeft de directeur van "The Woman In My Life" in om hem de titel van de soundtrack: "Zet Vas Pas". De titel is een enorm succes en Elsa een album opgenomen in het kielzog. Gedeelde tussen film en muziek, Elsa surfen op de golf van succes alvorens een rem op zijn carrière van 1992 (maar zij participeert regelmatig concerten in Klootzakken). Na een succesvolle album in 1996 ( "Every Day Is A Long Way"), moet hij wachten tot 2002 om Elsa vinden in een aantal telefilms: "De dood is Rousse", "drie dagen in juni".
In 2004 heeft de release van het album "From lava en Sap"-teken in samenwerking met Benjamin Biolay en Keren Ann, Elsa terug op de scène. In 2006 is de release van een live-cd ( "Live Connection") zal delight fans die vinden de tijd tot 18 tracks het grootste succes van de charmante jonge vrouw, maar in 2008 een nieuwe qu'Elsa neemt af. Ze vrijgegeven zijn zesde album "Elsa Lunghini" en wil zich meer dan een naam en een naam maken met dit nieuwe opus. De weddenschap gewonnen moet worden drie titels al vanaf de pop-folk zijn geschreeuw waarheden, gevuld met emoties en zingt een prachtige stem. Het beste album d'Elsa.

Elsa Biographie auf Deutsch - Elsa Biography in English - Elsa Biografía en español - Elsa Biografia in italiano - Elsa Biographie en Français - Elsa Greek Biography - Elsa Biografie in het Nederlands - Elsa Biografia em Português - Elsa Biografia w jezyku polskim - Elsa Biography in Russian