Sophie Ellis Bextor

Sophie Ellis Bextor werd geboren in Londen op 10 april 1979. Ze is de dochter van Janet Ellis, presentator programma voor kinderen en producent Robin Bextor. Zij begon haar carrière als popster in 1997, wordt de eerste zanger van de Britse groep het publiek. Gekleed in zwart, een gitaar arm, ze speelt een ster elegante en glamoureuze en draagt bij aan het succes van de groep. Resultaat: twee in de top 40 singles en een album om de meer dan succes. Als gevolg van interne spanningen, het publiek splitst, Sophie maakt het modelleren voor een paar maanden, maar is niet echt enthousiast over deze beroepsgroep.
Aan het einde van 2000, Sophie Ellis Bextor voldoet aan Italiaanse producent en DJ Spiller, die ertoe strekt, een vrouwelijke stem voor zijn lied "Groovejet (Als dit Ain'tLove)" Het metamorfose voor een stuk aan een van de meest Duurzame de afgelopen jaren. De single is zeer succesvol in clubs en de charts wereldwijd. Sophie de carrière van start is gegaan en toen werd zijn single "Take Me Home" is geprezen door de Britse pers gaat vergelijken met Victoria Adams Beckham voor zijn stijl en Audrey Hepburn voor haar engelachtige gezicht. Zijn eerste album is uitgebracht in het najaar van 2001 en een ontmoeting gehad met internationale weerklank.
Sophie Ellis Bextor is genoemd in tal van plechtigheden bekroning kunstenaars in heel Europa (Duitsland, Nederland, Frankrijk, Engeland) en won verscheidene awards belonen komt dat deze jonge artiest veelbelovende carrière. Aan het einde van 2003, werd vrijgelaten haar tweede album "Shoot uit de Hip" die niet voldoet aan hetzelfde succes als de vorige. In 2007 Sophie Ellis Bextor omringt zich met een nieuw team om een album: "Trip The Light Fantastic". Zeer dans, zoals de eerste single "Catch You", de 12 nummers op dit album niet aan hetzelfde succes als in het verleden. Hopelijk komt de vierde van de prachtige gepland voor 2009 stelt ons in staat om volledige geluk vinden op de dansvloer en elders.

Sophie Ellis Bextor Biographie auf Deutsch - Sophie Ellis Bextor Biography in English - Sophie Ellis Bextor Biografía en español - Sophie Ellis Bextor Biografia in italiano - Sophie Ellis Bextor Biographie en Français - Sophie Ellis Bextor Greek Biography - Sophie Ellis Bextor Biografie in het Nederlands - Sophie Ellis Bextor Biografia em Português - Sophie Ellis Bextor Biografia w jezyku polskim - Sophie Ellis Bextor Biography in Russian