Missy Elliott

Missy Elliott werd geboren op 1 juli 1971 in Portsmouth, Virginia. Kind, kan worden beschouwd als getalenteerd. Ze groeide op in een wereld van geweld en vaak sluit zich in zijn kamer of zij zingt en dansen voor een publiek van poppen en teddyberen. Als tiener, de jonge Missy begint zich te bemoeien met lokale muziek en uitvoeren van een paar kleine groepen, zonder succes. Ongeacht, blijft tot het componeren en geaccumuleerde bedrijven met gerenommeerde kunstenaars.
Zijn strategie uiteindelijk worden betaald aangezien opgemerkt door een platenmaatschappij die bood hem de opname van zijn eerste album uit in 1997. Met "Supa Dupa Fly" Missy ingevoerd breken in de wereld van de Amerikaanse rap. Met dit ene album Missy van essentieel belang is geworden en iedereen is het moeilijk te krijgen is het een manier of de productie van een album (Whitney Houston, Busta Rhymes, Christina Aguilera, Destiny 'Kind, ...). Het spreekt albums en singles nemen aan de bovenste trede van de verkoop voor een aantal weken. Missy Elliott is er in geslaagd een paar jaar moet een icoon voor de Amerikaanse jeugd, wel over de wereld te veroveren, kan dit worden gedaan met het album "Block Party" kwam eind 2008.

Missy Elliot Biographie auf Deutsch - Missy Elliot Biography in English - Missy Elliot Biografía en español - Missy Elliot Biografia in italiano - Missy Elliot Biographie en Français - Missy Elliot Greek Biography - Missy Elliot Biografie in het Nederlands - Missy Elliot Biografia em Português - Missy Elliot Biografia w jezyku polskim - Missy Elliot Biography in Russian