Carmen Electra

Carmen Electra, wiens echte naam Tara Leigh Patrick, werd geboren op 20 april 1972 in White Oak (Ohio - USA). Ze worden aangetrokken door het zingen en dansen sinds ze klein was en haar ouders om naar de School of Creative and Performing Arts, waar ze in staat zal zijn zijn talent te laten spreken. In de vroege jaren'90, ontmoet ze prins die houdt van haar en besluit voor het voortbewegen van de rang van de ster. Hij zet zijn voet tussen de deur door en zorgen dat het niet opnemen van een album, die helaas niet zal voldoen aan het gewenste succes. Maar de mooie Carmen Electra heeft meer dan een truc in zijn tas en begon de presentatie van de televisie. Zijn talent is dan niet producenten van de serie "A Malibu Alert", die bindend zijn. Zijn carrière als actrice heeft eindelijk gelanceerd in 2000, toen ze won een rol in "Scary Movie".
Als zijn carrière van start, zijn ze gek op instorten een na de ander, haar huwelijk met Denis Rodman duurde iets meer dan een jaar en in 2006 had verlaten Dave Navarro (ex-gitarist van Red Hot Chili Peppers), met wie ze was getrouwd sinds 2003. Gelukkig voor ons grootste geluk Carmen Electra laat de kijker en het gaat schieten voor films ( "Cheaper by the Dozen", "Dirty Love", "Spartatouille", "Film Catastrophe", etc.). En deelnemingen in gasten-star in verschillende series ( "Summerland", "Joey", "Stacked", enz.)..

Carmen Electra Biographie auf Deutsch - Carmen Electra Biography in English - Carmen Electra Biografía en español - Carmen Electra Biografia in italiano - Carmen Electra Biographie en Français - Carmen Electra Greek Biography - Carmen Electra Biografie in het Nederlands - Carmen Electra Biografia em Português - Carmen Electra Biografia w jezyku polskim - Carmen Electra Biography in Russian