Eels

Eels is een Amerikaanse rockband waarvan de centrale element is Mark Oliver Everett (ook bekend onder de bijnaam "E"), opgericht in het midden van de jaren'90. De groep getekend met het label Dreamworks (home pagina aangemaakt door Steven Spielberg) voor het opnemen van zijn eerste album "Beautiful Freak" en voldoet aan een ernstige succes met titels "Novocaine For The Soul" en "Susan's House".
De stem en fragiele éraillée Mark Oliver brengt een vleugje originaliteit van de groep en de groep uit de carrière nam onmiddellijk uitgeschakeld. Hun muziek in de hele album zal van invloed zijn verschillende stijlen (folk-rock, glam, punk, blues, enz.. Slim besprenkeld in de hele trip-hop) is altijd een ontmoeting met een enthousiast publiek en de wensen van de opleiding variabele Mark Oliver Everett mogelijkheid gehad om een unieke wereld. De Eels laatste album ( "Knipperend Lights and Other Revelations' werd uitgebracht in 2005), een dubbel-cd van 90 minuten en 33 tracks is een soort herziening van wat Mark is up-to-date, nogmaals c 'is een echt juweel.

Eels Biographie auf Deutsch - Eels Biography in English - Eels Biografía en español - Eels Biografia in italiano - Eels Biographie en Français - Eels Greek Biography - Eels Biografie in het Nederlands - Eels Biografia em Português - Eels Biografia w jezyku polskim - Eels Biography in Russian