Lisa Edelstein

Geboren in Boston op 21 mei 1967 Lisa Edelstein het grootste deel van zijn jeugd door op de Amerikaanse oostkust. Als tiener begon ze studeert theater in het New York University en speelde vele rollen in producties van het reguliere circuit en een deel off-Broadway circuit. Lisa Edelstein televisie begon haar carrière in de vroege jaren'90 als gastland voor "Ontwaak op het Wild Side" voor kanaal MTV videoclips. Het vermenigvuldigt optredens op het kleine scherm vooral in de tv-serie "Wings" en "Seinfeld", waar ze speelt de rol van de vriendin van George. De rollen, met name voor televisie, dan snel gevolgd door: "Partners", "Superman", "Just Shoot Me ',' Ally Mc Beal 'en ga zo maar door.
Ze won een paar rollen op het grote scherm in "The Doors", "Love Affair", "In naam van Anna", enz..
Ik hou van theater, Lisa Edelstein blijft haar parallelle loopbaan in de kleine en grote scherm loopbaan als actrice in een laboratorium experimenten van de LA Stage en Film. Multi-talent, ze schreef het libretto, dat is samengesteld in de muziek-en interpreteert delen van de musical "Positief Me" om te helpen de slachtoffers van aids. Sinds 2004 is ze belichaamt dr. Lisa Cuddy in de serie "dr. House" en maakte tevens een aantal andere televisiezenders als "Special Delivery" in 2008.

Lisa Edelstein Biographie auf Deutsch - Lisa Edelstein Biography in English - Lisa Edelstein Biografía en español - Lisa Edelstein Biografia in italiano - Lisa Edelstein Biographie en Français - Lisa Edelstein Greek Biography - Lisa Edelstein Biografie in het Nederlands - Lisa Edelstein Biografia em Português - Lisa Edelstein Biografia w jezyku polskim - Lisa Edelstein Biography in Russian