Romain Duris

Romain Duris werd geboren op 28 mei 1974 in Parijs. Geboren uit een familie van de artiest, nam hij een eerste in de kunst, waarin een college tekening. Maar in 1993, is een kunst die is een heel ander standpunt door het spelen van een van de belangrijkste functies van "Gevaar Jeune" van Cedric Klapisch. En het doet dat met succes met zijn engel gezicht en baard van 3 dagen, Romain Duris verleid alle van Frankrijk, wordt de jongste meest veelbelovende talenten van zijn generatie. Het lijkt er dus op in diverse films en tv-films zoals "Brothers" of "al dood" van Olivier Dahan. Roman werd ook de lieveling van Klapisch waarbij het draait meerdere malen in 1996 in "Iedereen vindt Chat" en in "Misschien."
Romain Duris wordt steeds populairder, ze is zelfs genomineerd voor de Cesar voor de beste hopen in 1999 met de film "Gadjo Dilo" door Tony Gatlif.
In 2001 is de mooie Romeinse loopt voor de vierde keer voor Klapish in génialissime "L'Auberge Espagnol". Deze film brengt op een plateau het succes dat zij verdient. Hij heeft gespeeld in de grotere producties, zoals "Osmosis", "Adolphe", of "Arsene lupine."
Sindsdien is het aardige jongen niet laten rusten, want het is de poster voor "The Beat Overgeslagen My Heart" en later in "L'Auberge Espagnole", "The Russian Dolls". In 2008 Romain Duris is voor de zesde keer onder leiding van Cedric Klapisch in "Paris" en binnenkort zal de affiche van "Vervolging". In een paar jaar Romain Duris kunnen opleggen zijn stijl en werd een acteur die kan worden gebaseerd op een film.

Romain Duris Biographie auf Deutsch - Romain Duris Biography in English - Romain Duris Biografía en español - Romain Duris Biografia in italiano - Romain Duris Biographie en Français - Romain Duris Greek Biography - Romain Duris Biografie in het Nederlands - Romain Duris Biografia em Português - Romain Duris Biografia w jezyku polskim - Romain Duris Biography in Russian