Kirsten Dunst

Kirsten Dunst werd geboren op 30 april 1982 in Point Pleasant, New Jersey, USA. Ze begon haar loopbaan op de leeftijd van 3 jaar door niet minder dan zeventig plaatsen voor de Ford-agentschap, dat wil zeggen dat het succes van de blonde baby kijkt verblindende! Zijn eerste film verscheen in 1989 is "New York Stories" een speelfilm geregisseerd door Martin Scorsese. In 1990 werd zijn naam wordt ook genoemd in een generieke film, die van Brian De Palma, "The Bonfire van de Vanities."
Naast de voortzetting van zijn studie in een prive-katholieke school in Los Angeles, het meisje is gekozen bij de interpretatie van de rol van vampier in "Interview met een vampier", dat leverde hem een nominatie voor Golden Globes en MTV Movie Awards. Het gaat dan verder met "Les Quatre filles du Docteur maart" en "Jumanji".
Dan is de buitengewone "Virgin zelfmoorden" van Sofia Coppola maakt dit een enorm kanon film ster. In 2002, Kirsten gaf het antwoord op de prachtige Tobey McGuire in "Spider Man" en in 2004 werd geselecteerd door Richard Loncraine te interpreteren Lizzie Bradbury, in "De grootste overwinning", een komedie met zowel romantisch en grappig.
In 2006 zal worden getoond aan de kassa "Marie Antoinette" in 2007 en 2009 dan zal het hervatten van de rol van Mary-Jane twee nieuwe afleveringen van "Spider-Man 3 en 4".

Kirsten Dunst Biographie auf Deutsch - Kirsten Dunst Biography in English - Kirsten Dunst Biografía en español - Kirsten Dunst Biografia in italiano - Kirsten Dunst Biographie en Français - Kirsten Dunst Greek Biography - Kirsten Dunst Biografie in het Nederlands - Kirsten Dunst Biografia em Português - Kirsten Dunst Biografia w jezyku polskim - Kirsten Dunst Biography in Russian