Jean Dujardin

Jean Dujardin werd geboren op 19 juni 1972. Kind, hij overweegt om een ontwerper en studeert tot een lade van de beeldende kunst filosofie. Het werkt al enige tijd als slotenmaker en miroitier voor het verlaten van de militaire dienstplicht. Daar is hij ontdekt een talent voor komedie. Zijn jaren in het leger is afgesloten, begon hij zijn optreden op kleine Parijse scènes waar hij zich de toekomstige band "Wij Wij C" en trad hij toe tot het feit dat het publiek. Maar hij blijft maken gietstukken voor rollen in films of op televisie en in 1999 werd hij gekozen als interpretatie Loulou in de mini-serie "A Guy And A Girl".
Het blijft gedurende 4 jaar in het teken van Loulou, en is erkend door de wereld van de film dat zij voornemens is haar eerste rol 2002 ( "Welkom bij Rozès', 'Alle meisjes zijn Folles", enz.) .. In 2003, nadat we een einde te maken aan de TV-serie "A Guy And A Girl", Jean volledig gewijd is aan de film als een acteur ( "De Transportband" Huwelijken ") en het schrijven van de film dat het zal brengen heerlijkheid in 2005: "Brice de Nice". Eenmaal boven e displays is vaak moeilijker om te blijven daar. Dit is niet een probleem aan Jean Dujardin talent bewijst dat de acteur en het succes vervolgt: "99 franken", "Ca $ h" en 2009 "oss117" en "Lucky Luke" zijn slechts enkele titels voor een acteur te schitteren immence bekend voor vele jaren.

Jean Dujardin Biographie auf Deutsch - Jean Dujardin Biography in English - Jean Dujardin Biografía en español - Jean Dujardin Biografia in italiano - Jean Dujardin Biographie en Français - Jean Dujardin Greek Biography - Jean Dujardin Biografie in het Nederlands - Jean Dujardin Biografia em Português - Jean Dujardin Biografia w jezyku polskim - Jean Dujardin Biography in Russian