Mélanie Doutey

Melanie Doutey werd geboren op 22 november 1978 ouders actoren (Alain Doutey en Arielle Semenoff), dus natuurlijk is het op weg naar dit beroep in de adolescentie door middel van cursussen in theater studies parallel aan d Engels. Behaalde zijn bachelor, ze besteedt meer tijd aan comedy en won een prijs op het Nationaal Conservatorium van Dramatische Kunsten in Parijs. Ze speelt haar eerste film rol in 1998 in "Mensen die van elkaar houden" en verschijnt regelmatig op televisie in een aantal telefilms. In 2003, Claude Chabrol vertrouwde hem te spelen in "La Fleur du Mal" en de verstrekking van Melanie leverden hem de erkenning van een openbare gecharmeerd door deze nieuwkomer en zijn talent.
Sindsdien gaat ze films waarbij ervoor wordt gezorgd dat de kwaliteit van de rollen die worden aangeboden. Haar prestatie in "Clara Sheller" (TV-serie) toont het grote publiek en zijn eerste grote rol in de film "Het moet zweren Niets!" (2004) naast Gerard Jugnot en Jean Dujardin bevestigt dat de gedachte aan haar. Sindsdien, Melanie Doutey blijft filmen en elke keer dat we zijn de omvang van zijn talent als "president" in 2005, "Mijn plek onder de zon" in 2007. Na een vloek op het theater in "Nieuws Trop Intimes" Melanie beloven we nog leuke momenten met hem zal zien in "The Ball actrices" en "RTT" in 2009.

Mélanie Doutey Biographie auf Deutsch - Mélanie Doutey Biography in English - Mélanie Doutey Biografía en español - Mélanie Doutey Biografia in italiano - Mélanie Doutey Biographie en Français - Mélanie Doutey Greek Biography - Mélanie Doutey Biografie in het Nederlands - Mélanie Doutey Biografia em Português - Mélanie Doutey Biografia w jezyku polskim - Mélanie Doutey Biography in Russian