Dorothée

Dorothy, wiens echte naam Frederique Hoschédé, werd geboren op 14 juli 1953. Ze studeerde literatuur en toneel, is ook bij deze gelegenheid werd erop gewezen door Jacqueline Joubert, die roept het veld op een show voor de jongeren in 1973. Dorothy was geboren. Vanaf 1977 werd ze speakerine op Antenne2 en 1978 anime "RécréA2" die in ernst lanceert zijn carrière. Ze probeert de film voor het afspelen van François Truffaut in 1979 (Love In Flight ") en Robert Enrico in 1980 (" Heads of van de staart "), maar besloot zijn geluk te proberen in te zingen. Zijn eerste album" Hou! De Leugenaar "is een succes en in Do versterkt zijn keuze. In de 20 jaren die volgen, Dorothea vullen alle grote zalen van Parijs en provinciaal, zijn tv-show op de openbare dienst tot 1986 en vervolgens op TF1 bereiken van het niveau niet meer gezien sinds hij gehoord uur en het bijwonen van de antenne zal ongelooflijke (tot 8 uur per dag live in de zomer).
Maar het mooie machine griep in 1997, toen TF1 besloten een nieuwe richting voor de jeugd-programma's. Dorothy is dankbaarheid en uit de buurt van de mediawereld. Zij heeft sinds een paar optredens in de media en geeft er de voorkeur aan blijven discreet over zijn prive-leven. Een ontwerp-tv kanaal van de naam "DoTV" is verworpen door de CSA in 2002 en 2005. De passage in het programma 'Diep zondag "aan het einde van 2005 is een echt succes van de hoorzitting en blazen de loopbaan van Dorothy die remixé een enkele titel" Hou! De Leugenaar "in het begin van 2006. Ten slotte, op 20 maart 2008, Dorothy terugkeert naar televisie op IDF1 te komen met een programma van een nieuw soort van een wedstrijd over animatie. Aan het begin van 2008 staat nog altijd op IDF1 dat Dorothy en haar team officiates maar in een nieuwe dagelijkse show "geen genade voor The Net".

Dorothée Biographie auf Deutsch - Dorothée Biography in English - Dorothée Biografía en español - Dorothée Biografia in italiano - Dorothée Biographie en Français - Dorothée Greek Biography - Dorothée Biografie in het Nederlands - Dorothée Biografia em Português - Dorothée Biografia w jezyku polskim - Dorothée Biography in Russian