Julien Doré

Julien Dore werd geboren op 7 juli 1982 tot en Ales (Frankrijk). Studenten aan de Ecole des Beaux-Arts in Nimes, hij heeft het vleugje originaliteit maakt dat je je herinnert hem. Muziek is zijn favoriete mode van meningsuiting en in 2002 richtte hij de groep "Dig Up Elvis" met vier vrienden. Het boek groep rock muziek in de bars van het Nîmes regio, maar niet doorboren. Julien Dore participeert in het gieten van nieuwe ster in 2006 en is geselecteerd door de jury. Na een vaste aanstaren elke premie Julien hervatten titels geïnterpreteerd hij niet alleen om een imitatie, is herschreven en réorchestre meerdere malen dezelfde woorden. Kijkers daalde in de ban van "Moi ... Lolita" of "Like A Virgin."
Aan het einde van elf weken van de concurrentie, Julien Dore is de winnaar wordt de nieuwe ster in 2007. Het zal nu moeten bevestigen al het goede dat we denken dat we van hem in het leveren van een album als origineel als die interpretaties televisie. Zijn eerste album genaamd "surrogaat" out juni 12 in 2008 en ontmoet op een goed succes met het publiek. De openbare Julien gevonden en tijdens een tournee eind 2008 begin 2009.

Julien Doré Biographie auf Deutsch - Julien Doré Biography in English - Julien Doré Biografía en español - Julien Doré Biografia in italiano - Julien Doré Biographie en Français - Julien Doré Greek Biography - Julien Doré Biografie in het Nederlands - Julien Doré Biografia em Português - Julien Doré Biografia w jezyku polskim - Julien Doré Biography in Russian