Arielle Dombasle

Arielle Dombasle wiens echte naam Arielle Sonnery van Fromental werd geboren op 27 april 1953 tot Norwitch, Connecticut (Verenigde Staten). Ze bracht haar jeugd en adolescentie in Mexico, waar zijn grootvader was ambassadeur in Frankrijk. Getraind in klassieke dans, hij stijgt ook een klein theater op de leeftijd van twaalf jaar. In 1976 had verlaten Mexico naar Parijs om te studeren drama en zang. Het is de National Conservatory of Music.
In 1978, begon in Arielle film in "Perceval le Gallois" Eric Rohmer werd zijn muze tot 1983, zowel in film en theater.
In 1981 Arielle gebeurt aan de andere kant van de camera presteert "Chasse Cross" te volgen in 1987 met "Blue piramides."
In juni 1993 trouwde ze met Bernard-Henri Levy.
Ondanks zijn vele bezigheden in theater en film het blijft besteden aan het zingen, zijn eerste en ware passie en in 2003 zijn eerste album, "Ecstasy" die verkoopt 200 000 exemplaren, waar ze zingt in Gounod en Faure elektronische versie. Gestimuleerd en gemotiveerd door de positieve ontvangst van het publiek, Arielle terug eind 2004 met een tweede opus met de veelbelovende titel: "Amor Amor". In 2006, Arielle Dombasle is terug in de bioscopen te worden voor de poster "New Chance". In datzelfde jaar zijn ze vrijgelaten troième opus, "C'est Si Bon", album titels opgenomen Amerikaanse Judy Garland aan Marilyn Monroe via Billie Holiday. In 2008 was ze de poster van "De mogelijkheid van een eiland" en "Françoise Sagan." Artist volwaardige Arielle Dombasle nooit ophoudt te verbazen het publiek en succesvolle alles in het werk raakt en is erg veel lijkt op dat.

Arielle Dombasle Biographie auf Deutsch - Arielle Dombasle Biography in English - Arielle Dombasle Biografía en español - Arielle Dombasle Biografia in italiano - Arielle Dombasle Biographie en Français - Arielle Dombasle Greek Biography - Arielle Dombasle Biografie in het Nederlands - Arielle Dombasle Biografia em Português - Arielle Dombasle Biografia w jezyku polskim - Arielle Dombasle Biography in Russian