Lou Doillon

Lou Doillon werd geboren op 1 september 1982 in Parijs. Dochter van actrice Jane Birkin en regisseur Jacques Doillon, ze bathes zijn jeugd door in de bioscoop. Het draait dus om komedie. Het wordt gezien als een film van zijn vader in 1997, "Too Little Love" en in "Bad Dating" een jaar later onder leiding van Jean-Pierre Ameris.
Lou zette zijn studie voort, maar de tiener een beetje rebels en zeer ROCK'N Roll wreaked vernieling, en is voornemens om het leven leiden waar ze van droomden. Haar geld en uit de tape in de ogen van sommige agentschappen, de prinses van de Franse cinema lanceert in de modellering. In 1999 was zij ook de mascotte van goedkope & chique merk Morgan.
Maar keerde zij terug naar de bronnen in 2000, onder leiding van zijn vader in "aan het adres van het Westen" en "Kiss dingen" in 2002 door Michel Blanc. In 2004 heeft ze de vertoning van "Saint-Ange" met Virginie Ledoyen. Naast zijn carrière in film, Lou Doillon blijft modelering in 2007 en tekende voor drie jaar met het merk-Lee Cooper. Datzelfde jaar, ze speelt onder de leiding in de film "Boxes" en in 2009 en was de affiche "En Nina Rose".

Lou Doillon Biographie auf Deutsch - Lou Doillon Biography in English - Lou Doillon Biografía en español - Lou Doillon Biografia in italiano - Lou Doillon Biographie en Français - Lou Doillon Greek Biography - Lou Doillon Biografie in het Nederlands - Lou Doillon Biografia em Português - Lou Doillon Biografia w jezyku polskim - Lou Doillon Biography in Russian