Shannen Doherty

Shannen Doherty werd geboren op 12 april 1971 in Memphis in Tenessee. Zijn ouders verhuisd naar Los Angeles toen ze 7 jaar oud was toen ze besloten om een actrice.
Ze begon haar carrière op het kleine scherm in 1982 in de serie "Little Huis op de Prairie '. In 1985 hebben gespeeld in "The Other Lover" en "Robert Kennedy en Zijn Times". Ze maakte haar eerste stappen in de film optreden in "Girls Just Want To Have Fun 'en krijgt dan regelmatig een rol in de serie" Ons Huis ". De vroege aanleiding tot roem toen zij akkoord gaat met de rol van Walsh in de serie "Beverly Hills". Ze verliet de serie in 1994 omdat hij zich meer met de rest van het team. Een donkere periode s'ensuie: het kost kranten in schandaal en zijn carrière momentum. Aaron Spelling het contact in 1998 te spelen in "Charmed". Shannen ziet zijn succes terug. Maar na 3 seizoenen besloot ze weer naar de serie verlaten omdat hij zich meer met een van haar partners: Alyssa Milano.
Sindsdien Shannen Doherty vervolgde zijn carrière in films waaronder de film "Een ander Days", met Julian McMahon in 2001 en meer recent in "Kiss Me Deadly '. Maar het is waar dat de loopbaan van het mooie is veel minder briljant dan in het verleden is dat haar fans verwachten dat de rol zal brengen op de voorgrond.

Shannen Doherty Biographie auf Deutsch - Shannen Doherty Biography in English - Shannen Doherty Biografía en español - Shannen Doherty Biografia in italiano - Shannen Doherty Biographie en Français - Shannen Doherty Greek Biography - Shannen Doherty Biografie in het Nederlands - Shannen Doherty Biografia em Português - Shannen Doherty Biografia w jezyku polskim - Shannen Doherty Biography in Russian