Doc Gynéco

Doc Gyneco, wiens echte naam Bruno Beausire, werd geboren op 7 juli 1974 in Clichy-sous-Bois ouders Guadeloupe afkomst. Kind, het is niet erg goed student, maar toch volgt, onderzoeken de boekhouding. Het was tijdens die jaren, dat zijn bijnaam op de middelbare school of Doc Gyneco wordt gegeven vanwege zijn reputatie Tombeur. Beyond meisjes, zingen aantrekt en inspireert en 1993 nam hij deel met zijn vriend is "Ministerie Amer" in het album "95.200" de redding van de titel "Autopsy". Verschillend in stijl met een zachtere toon dan sommige andere rappers, Doc Gyneco verleiden en ondertekent een contract met Virgin. In 1995 uitgebrachte "Eerste raadpleging", het album mix van groove, funk en rap en natuurlijk een van de verrassingen van het jaar en snel verkocht meer dan 500 000 exemplaren.
Met haar koele lucht en zijn vrij aardig, je zou denken dat Doc immuun voor de blinds, maar de wrevel van het midden rap, zijn smaak voor stront en gras en titels als "Nirvana" of "Miss U My Bitch" plaats hem in een delicate situatie die is terug te vinden op de verkoop van haar tweede album "Les Liaisons Dangereuses" in 1998. Na een blanco periode van drie jaar, Doc gyneco terug van weggeweest met "Quality Street" in 2001 en "Solitaire" in 2002, twee albums opgenomen met de hulp van grote namen in het Frans chanson: Renaud, Voulzy, Tonton David, Stomy Bugsy, enz.. "Solitaire" is bekroond met een Victoire de la Musique en Doc beslist om zijn tijd duren voordat we een nieuwe opus. Ten slotte wordt in 2006 Doc komt als beste uit de twee albums tegelijkertijd "Doc Enema Records In Quartier" en "A Man Nature" die zorgt voor een beetje meer reggae en rap een beetje weg, maar moet gemakkelijk te vinden zijn publiek als de man is leuk. Zijn vriendschap met president Sarkozy, duidelijk zichtbaar in 2007, is bekritiseerd door fans, maar deze certainde Doc Gyneco gaat verder dan deze divisies en blijft haar werk doen verlaten eind 2008 een nieuw album "Peace Maker".

Doc Gyneco Biographie auf Deutsch - Doc Gyneco Biography in English - Doc Gyneco Biografía en español - Doc Gyneco Biografia in italiano - Doc Gyneco Biographie en Français - Doc Gyneco Greek Biography - Doc Gyneco Biografie in het Nederlands - Doc Gyneco Biografia em Português - Doc Gyneco Biografia w jezyku polskim - Doc Gyneco Biography in Russian