Céline Dion

Geboren in Karel op 30 maart 1968 (een kleine stad ligt 50 kilometer uit Montreal, Quebec, Canada), Celine Dion is de jongste van een gezin veel muziek van 14 kinderen. Zijn ouders, beide musici, spelen in een kleine bar en weekenden, de volledige familie zingt en speelt voor de inwoners van de stad. op de leeftijd van 5 jaar, Celine zingt met haar broers en zussen en snel de mogelijkheid om live zingen. Op de leeftijd van 12 jaar met zijn moeder en zijn broers, Celine componeerde een lied in het Frans dat voor altijd zal veranderen de loop van zijn leven. De demo bevat de tape die beroemde song is verzonden naar Rene Angelil, een manager gerespecteerde kunstenaars in de muziekindustrie. In januari 1981, Rene was zo gefascineerd door de stem van de jonge Celine, hij is vastbesloten ervoor te zorgen dat een wereldberoemde kunstenaar. Hij heeft zelfs zijn eigen huis gehypothekeerd voor de financiering van het eerste album van Celine!
Erkenning van talent Celine begon in 1982, toen zij ontvangt de Gold Medal van het Festival "Yamaha" van de International aan Chanson Tokio en de begeerde "Musician's Award voor de beste tolk. In 1983 werd ze de eerste Canadese en ontvang een gouden schijf in Frankrijk! In 1988, Celine won de prestigieuze Eurovisie competitie waar ze zong in het front van 600 miljoen toeschouwers en televisiekijkers in heel Europa, de Sovjetunie, het Midden-Oosten, Japan en Australië. De internationale vlucht Celine begint serieus wanneer hij slaat de song voor de soundtrack van de tekenfilm "Beauty and the Beast" van Walt Disney. Het lied werd nummer 1 en wordt beloond met een Academy Award en een Grammy Award. "Beauty and the Beast" is de perfecte introductie voor het tweede album in het Engels Celine, simpelweg getiteld Celine Dion. Vier extra succes van deze heerlijke album: 'Love Can Move Mountains, "Water From The Moon" Als U mij gevraagd "en" Heb je de liefde ". In Canada, het album is zes keer platina en won een ongelooflijk aantal Juno Awards.

Maar het is met de release van "The Color Of My Love" Celine voldoet aan haar belofte om een pop cijfers van de bekendste van zijn tijd. Nogmaals, het album bevat een lied uit de film - een duet met de Franse zanger Clive Griffin op het klassieke "When I Fall in Love", een deel van de soundtrack van de triomfantelijke "Sleepless in Seattle". Het album bevat ook een nuttige toepassing: een sublieme interpretatie van het succes van 1985 door Jennifer Rush "The Power Of Love". Dit album bewijst eens te meer, alsof het nog steeds nodig was, dat de krachtige stem van Celine en dramatische stijl zijn als vis in het water op ballads ( 'The Color Of My Love "), zoals wilde ritmes op' misleid ". Dit album is een enorm succes in Canada en over de hele wereld.

Met het album "D'eux", Celine bereikt wat iedereen dacht onmogelijk - om Franse muziek top "charts" Britten. Dan is de wereld ontdekte het talent van Celine Dion. "Om hen 'was de beste koop van het decennium in Frankrijk. Zijn samenwerking met Jean-Jacques Goldman is zeer de moeite waard voor de zanger, die op deze nummers de woorden en melodieën die al heel lang gezocht. De "buizen" zijn ontleend aan dit prachtige album: "Als je nog van me houdt", "Ik weet het niet", "Het ballet", "The Final zal de eerste."

opgericht als een van de grootste stemmen van de popmuziek, aan het kruispunt met alle obstakels uit de weg - zelfs die van taal - met haar hits "opeenvolgend. Indrukwekkende snelheid waarmee zij betrekking hebben op hun albums, draait haar video's, treedt op en verschijnt in concerten over de hele wereld voor een tv-gala te ontvangen of een "Award". Het lijkt erop dat Celine had weinig tijd te besteden aan iets anders ... Maar dit geldt niet als het gaat om belangrijke oorzaken. Naast andere dingen, Celine gebruik heeft gemaakt van zijn vele talenten voor de oorzaak van de Canadese Cystic Fibrosis Stichting. In feite is een van de meest aangrijpende liederen, Celine ( "Fly," uit het album "Voor hen," later vertaald in het Engels - "Fly" - op het album "Falling Into You") is toegewijd in het geheugen van haar nichtje, Karine, die werd gevangen door de ziekte getroffen.

Uitgebracht in maart 1996, "Falling Into You" werd het best verkochte album dit jaar en is nummer een in 11 landen, en draagt de naam "Album of the Year" en "Beste Album" op de 39e uitreiking "Grammy Awards". Het album begint vandaag, heeft verkocht, meer dan 25 miljoen exemplaren van over de hele wereld.

"Let's Talk About Love" in overeenstemming is met zowel haar album "Grammy Awards". Opgenomen tussen Londen, New York en Los Angeles, "Let's Talk About Love" bevat een groot aantal gasten waarvan de grootste performers, componisten en producenten van het moment.

Altijd te popelen om te voldoen aan zijn Franse publiek, ze kwam uit in het najaar van 1998 een nieuw album in het Engels: "Als genoeg van de liefde." opnieuw geschreven door Jean-Jacques Goldman, en voor twee titels ( "Papillion" en "Earth") door Erik Benzi, dit album is een muzikale gem.

Celine moesten verlaten een spoor van zijn triomfantelijke world tour "Let's Talk About Love Tour." Zij kiest haar twee historische concerten in juni 1999 in het Stade de France in Parijs (meer dan 180.000 toeschouwers in twee nachten!) Om fans een nieuw album "LIVE" het volste recht "Au Coeur du Stade". Negen titels in het Frans, Engels en twee in een "Medley" van haar succes in het programma. Het album is uitgebracht precies een jaar na "Als genoeg van de liefde" ook al is het nog steeds hoisted op de top van de "charts" van de zeshoek. In het proces, voor het vieren van het nieuwe millennium, "All the Way ... A Decade of Song" lot. Dit album is nieuw op 50%, 50% een compilatie van zijn beste succes in het Engels. Bouquet laatste voordat het nieuwe millennium: Het besluit op 31 december 1999 (zoals gepland was wat dat betreft) om afscheid tijdens zijn laatste show "The Last Celine Dion" in Montreal.

Op 25 januari 2001, Rene-Charles werd geboren, de "kleine prins" als bijnaam van de familie. Celine en Rene beginnen om na te denken over projecten zijn terugkeer: Celine is terug op het podium vanaf maart 2003 in Las Vegas voor een periode van drie jaar. Het startschot gegeven voor een reeks van zonnebrillen en optische frames voor vrouwen. Het boek "Celine Dion, My Life My Dream" het lot en een compilatie 'The Essential Celine Dion. " vóór de release in maart 2002 van "A New Day Has Come." De zangeres zingt met zijn ziel meer dan zijn stem. Het lied "A New Day Has Come" is een succes. "Ik ben Alive" als goed.

Op 24 maart 2003, aan de vooravond van een reeks van 600 concerten worden gegeven drie jaar in Las Vegas, het album uitgebracht in het Engels "One Heart". Hetzelfde lot de eerste dag gewoon parfum genaamd "Celine Dion"

Harde werker, Celine Dion Enchaine album, concert-en televisie nooit moe van zijn publiek en voortdurend vernieuwd. Voor zijn laatste album "Rekening Chance" (2007) werd omringd door een nieuw team voor een nieuwe kist als zijn stem nog rondspoken.

Céline Dion Biographie auf Deutsch - Céline Dion Biography in English - Céline Dion Biografía en español - Céline Dion Biografia in italiano - Céline Dion Biographie en Français - Céline Dion Greek Biography - Céline Dion Biografie in het Nederlands - Céline Dion Biografia em Português - Céline Dion Biografia w jezyku polskim - Céline Dion Biography in Russian