Cameron Diaz

Cameron Diaz werd geboren op 30 augustus 1972 in San Diego, Californië. Na de middelbare school, de leeftijd van slechts 16 begon ze een carrière die het modelleren van de reis rond de wereld te vertegenwoordigen de meest prestigieuze merken (Coca-Cola, Levi's, Calvin Klein, enz.) .. Na vijf jaar van deze bohemien leven besloot ze om een nieuwe richting en wordt gepresenteerd in het bijzijn van de belangrijkste vrouwelijke rol in de komedie "The Mask" gewonnen. Het enorme succes van de film duurt op de scène en wordt het een van de meest jonge actrices van Hollywood. Zijn stempels ontploffen alle records te bereiken van $ 20 miljoen in "Charlie's Angels 2", maar Cameron heeft niet geaarzeld om te spelen in meer films in vertrouwen Amerikaanse onafhankelijke cinema.
Het tijdschrift "People" Cameron klasse onder de vijftig mooiste vrouwen van de wereld. Dit heeft niet ontgaan Justin Timberlake, die werd verliefd op de mooie Cameron Diaz zelfs overweegt een einde te maken aan haar carrière te vragen voor een gezin. Gelukkig was het niets en Cameron loopt in de komedie "De Holyday" in 2006 en 2009, de poster voor "The Box". Ook leent haar stem aan prinses Fiona in de vierde fase van "Shrek".

Cameron Diaz Biographie auf Deutsch - Cameron Diaz Biography in English - Cameron Diaz Biografía en español - Cameron Diaz Biografia in italiano - Cameron Diaz Biographie en Français - Cameron Diaz Greek Biography - Cameron Diaz Biografie in het Nederlands - Cameron Diaz Biografia em Português - Cameron Diaz Biografia w jezyku polskim - Cameron Diaz Biography in Russian