Diam's

Diam's, wiens echte naam Melanie Georgiades, werd geboren op Cyprus op 25 juli 1980. Het was in Parijs en de voorsteden die zal groeien naarmate de leeftijd van vier jaar.
Fan van MC Hammer en Public Enemy, besloot ze om in het lied van haar vrienden toen hij brengt het debuut van Dr. Dre op een reis naar Los Angeles.
Voor dit jonge meisje nog niet tiener die houdt van het schrijven van gedichten, het lot zal de traceerbaarheid van het bloedlijn van zijn idolen: dan is het rapper. Ondanks het verzet van zijn moeder, Diam's omvat het collectieve maffia Trece. Ondanks een gunstige publiek, zal het avontuur niet duren. Vastbesloten, ze versterkt de deelname aan radio-optredens en concerten in en beheert te maken van een naam op de Franse rap scene.
In 1999 werd zijn eerste album. Een grote straf, Diam's bood een indrukwekkend visitekaartje: "First Opdracht", geproduceerd door Black Mozart, met Amerikanen uitgenodigd DV Alias Krhist en Heather B plus de heer R. Frans, Driver en Vibe en functie Het is jullie die liedjes en m'gêne Als ik het goed heb om te verblijven (op een steekproef van Tracy Chapman). Ze vindt het grote publiek bereiken, maar dit opus is een commerciële mislukking. Diam's niet ontmoedigen bezit nog slechts een tournee van bijna vijftig data in heel Frankrijk.
Zijn ontmoeting met Choukri, die vervolgens zorgt voor Ideal J en beslissende hij verliefd is geworden en zijn manager. Diam's bordje met EMI voor een album uit in april 2002. Helaas heeft een herstructurering van de grote annuleert het album.
Diam's niet ontmoedigen rendementen en studio bestaat uit nieuwe titels de reorganisatie van zijn composities. Overtuigd van het label Vijandig teken. "Brut de Femme ', lijkt in 2003, dit keer is het succes is er: de eerste uit het album, getiteld" DJ ", zullen zonder twijfel een van de grootste van de buizen zomer van 2003. Diam's is terug in 2006 met "In My Bubble", een album om zijn personeel nog steeds niet kunt verleiden zijn publiek dat.

Diams Biographie auf Deutsch - Diams Biography in English - Diams Biografía en español - Diams Biografia in italiano - Diams Biographie en Français - Diams Greek Biography - Diams Biografie in het Nederlands - Diams Biografia em Português - Diams Biografia w jezyku polskim - Diams Biography in Russian