Leonardo DiCaprio

Wilhelm Leonardo Di Caprio werd geboren op 11 november 1974 in Los Angeles, een moeder van Duitse afkomst en een vader van Italiaanse afkomst. Alleen zoon, turbulent en onhoudbaar, maar bezorgt de draad van het verdraaien en wanneer zijn ouders terug naar school, het toont een bepaald talent voor clowning. Deze slechte gewoonte niet te weten hoe de terugkeer van een televisie-uitzending voor kinderen op de leeftijd van vijf jaar. Daarna zijn ouders nemen casting casting nooit vinden verbintenis vóór het bereiken van 14 jaar of ouder blijkt hij in een paar advertenties. Op weg naar de leeftijd van 16 jaar, producenten seriële geïnteresseerd in hem en hij pierces via een ondersteunende rol in "What's New Doctor?". De film is niet leering uit naar deze jonge acteur in het gezicht van een engel en het maakt in 1991 in zijn eerste film "Critters 3".
Zelfs als haar belangrijkste taken zijn niet allemaal meesterwerken en geen merk de geschiedenis van de cinema, Leonardo loopt naast Hollywood grote namen als Robert De Niro. Haar prestatie in "Romeo and Juliet" in 1996 en het uitgangspunt van de internationale erkenning die zal worden bevestigd na jaar met "Titanic". Daarom is de liefdesgeschiedenis tussen de publieke en Leonardo is gestopt. Na een paar films met een mindere belang, Leonardo is terug in werking in 2002 in "Gangs of New York" en "Stop Me If You Can" voor markering van een pauze in zijn carrière. Zijn terugkeer naar het grote scherm is opgevallen aan het einde van 2004 is dankzij zijn rol in "Aviator", geregisseerd door Martin Scorsese. De samenwerking tussen de twee mannen blijven in de komende jaren sinds Leonardo zal worden verdeeld in twee films van de meester "Theodore Roosevelt" en "The Wolf van Wall Street" en zal worden bekeken op ten minste 9 negen films in 2010.

Leonardo DiCaprio Biographie auf Deutsch - Leonardo DiCaprio Biography in English - Leonardo DiCaprio Biografía en español - Leonardo DiCaprio Biografia in italiano - Leonardo DiCaprio Biographie en Français - Leonardo DiCaprio Greek Biography - Leonardo DiCaprio Biografie in het Nederlands - Leonardo DiCaprio Biografia em Português - Leonardo DiCaprio Biografia w jezyku polskim - Leonardo DiCaprio Biography in Russian