Johnny Depp

John Christopher Depp werd geboren op 9 juni 1963 in Owensboro, Kentucky, een ingenieur vader en een moeder thuis. Zijn familie verhuisde naar Florida toen hij nog slechts zeven jaar, volgde op een tiental beweegt dat stoort. Hij heeft slechte academische prestaties en de echtscheiding van zijn ouders voltooide de jongeren die de school verlaten permanent. Tijdens deze periode neemt de smaak voor muziek. Zijn moeder hem kocht een gitaar gebruikt ($ 25). Autodidact en erg getalenteerd, hij toetrad tot de groep "The Flame", die werd "De Kids" en het eerste deel van de tour Iggy Pop. De groep ging naar Los Angeles om te proberen binnen te dringen, maar de club milieu is verzadigd met groepen groeit explosief en kan het niet vinden van hun zetels. Johnny trouwt met Lori Allison die presenteert Nicolas Cage. Hung door de felle blik van rocker hij een afspraak tussen Depp en zijn agent die leidt tot hun eerste rol voor Johnny in "A Nightmare on Elm Street".
Geïnspireerd door deze ervaringen, Johnny verlaat muziek en is een loft studio van de rechtbanken te nemen drama. Hij ontving talrijke secundaire rol, en werd geboden een rol in 21 Jump Street serie die gestart zijn carrière. Na drie seizoenen te interpreteren Tom Hanson, hij is vastbesloten om de vicieuze cirkel van jong "fans" die niet ziet in hem de afbeelding die door de televisie. Dan draait hij zich om films te beginnen in het satirische "Cry Baby". Zoals altijd streefden naar een bepaalde grootheid van de ziel in zijn keuze van rollen, de film carrière na deze eerste test is briljant ( "Edward Scissorhands", "Dead Man", "Sleepy Hollow", " Donnie Brasco ", enz.) .. Met haar "angel gezicht" Johnny niet onverschillig laat vrouwen en hun prestaties zijn talrijke Sherilynne Fenn, Jennifer Gray, Juliette Lewis en Kate Moss, maar met Vanessa Paradis en s'assagit hij beslist om een Degenen geboren in 1999. Hij speelt met Vanessa in "De man die gedood Don Quixote" film bestuurder kan niet compleet zijn en waarvan het falen leidt tot een documentaire uitgebracht in 2003, hetzelfde jaar als "Pirates of the Caribbean", waarin Johnny Depp geeft hart naar vreugde. Hij heeft een contract getekend om in twee nieuwe onderdelen van "Pirates of the Caribbean ..." uitgebracht in 2006 en 2007. Maar het neemt ook deel aan andere projecten, zoals "Charlie And The Chocolate Factory" in 2005 en "Sweeney Todd" in 2007 door Tim Burton of "Shantaram" in 2008. Later het prachtige hart bestand kind altijd verliefd op Vanessa en zijn twee kinderen (Lily-Rose Melody (geboren 1999) en Jack John Christopher III (geboren 2002) en plannen om te trouwen.

Johnny Depp Biographie auf Deutsch - Johnny Depp Biography in English - Johnny Depp Biografía en español - Johnny Depp Biografia in italiano - Johnny Depp Biographie en Français - Johnny Depp Greek Biography - Johnny Depp Biografie in het Nederlands - Johnny Depp Biografia em Português - Johnny Depp Biografia w jezyku polskim - Johnny Depp Biography in Russian