Depeche Mode

Depeche Mode is een Engels-groep opgericht in 1979 in Basildon door Vince Clarke, Martin L. Gore, Andrew Fletcher en Dave Gahan. Hun muziek, terwijl Engeland vibreert naar het geluid van de punk, en vooral gebaseerd op synthetische klanken en de groep geconfronteerd met een aantal moeilijkheden om een naam. Gelukkig voor hen, de new-wave wawe niet langzaam naar voren komen en Depeche Mode, ondertekenen een contract met het huis schijf Mute Records. De groep van de eerste single ( "kunnen maar geen genoeg krijgen") is een doos en het album 'Speak en Spell' benarde situatie in de nasleep. In veel succes, Vince Clarke verliet de groep die zich bevindt zonder tekstschrijver is dus Martin L. Gore gaat om een structuur en Alan Wilder completeert het trio.
De groep neemt registraties en zijn de buizen "Mensen zijn mensen", "Master en Servant", enzovoort. De albums en het publiek te volgen, maar de vermoeidheid van de leden van de groep is merkbaar in 1995 en Alan Wilder de band verliet en Dave Gahan opgenomen in het ziekenhuis voor poging tot zelfmoord. Depeche Mode tussen onderbroken voor een paar maanden en pas in 1997 bij het vinden van de groep met een nieuw album ( "Ultra"), en produceert meer volwassen dan de vorige titels zoals "Thuis" en "Het is niet goed". Depeche Mode terug naar het toneel, maar geeft zichzelf een nieuwe richting minder commerciële beperking van de release van deze albums naar een 3 of vier jaar. De laatste, "Playing de Engel" werd uitgebracht in 2005, hervat de oude recepten van de groep en nog steeds weergegeven, zowel met nummers als "The Sinner in Me 'of' Precious', die aantoont dat 25 jaar de groep n verloren heeft geen van zijn inventiviteit. Na vier jaar van stilte, Depeche Mode eindelijk teruggekeerd in 2009 met zijn twaalfde studio album: "Sounds Of The Universe". Zonder overloop originaliteit, allemaal nog erg sterk en moet het aantrekken van de fans.

Depeche Mode Biographie auf Deutsch - Depeche Mode Biography in English - Depeche Mode Biografía en español - Depeche Mode Biografia in italiano - Depeche Mode Biographie en Français - Depeche Mode Greek Biography - Depeche Mode Biografie in het Nederlands - Depeche Mode Biografia em Português - Depeche Mode Biografia w jezyku polskim - Depeche Mode Biography in Russian