Gérard Depardieu

Gerard Depardieu werd geboren op 27 december 1948 in Châteauroux in een gezin van bescheiden middelen. Rebel moeilijke puber is betrokken bij verschillende gewone diefstal en andere malafide activiteiten en de toekomst ziet er donker. Menu diefstal in een baantje, Gerard evoluerende lopen op een koord dat kon vallen op elk moment een avond woonde hij een theatrale voorstelling, klikt u op te plaatsen, wordt het een acteur. Hij ging naar Parijs, waar hij cursussen in komedie van Jean-Laurent Cochet en de bijeenkomst die zou zijn vrouw, Elizabeth, met wie hij twee kinderen (1971-2008 Guillaume en Julie 1973). Het echtscheiding in 1992 en zal in 1992 en 2006 twee andere kinderen (John en Roxanne). Na enkele cijfers won in films, ze krijgt haar eerste echte kleine rol in 1970 in "Le cri du Soir De aalscholver boven de Junks"
De vier jaren die volgden zou zien Gerard in een tiental films, maar de consecratie gebeurt er in 1974 toen Bertrand Blier beslist om naast Patrick Dewaere en Miou-Miou in "Les Valseuses". De film is een waar succes en carrière Gerard onmiddellijk af. Hij werd voortgezet, met rollen, zodat het beeld van de kleine en loubard passeren met gemak register in het licht komedies, zoals' Les Compères "of" de geit "om meer dramatische film," The Return of Martin Guerre "Of" The Last Metro ". De voordelen acteur geeft het een wereldberoemde en Gerard is in snel tempo een van de beste vertegenwoordiger van de franse cinema in het buitenland, bestuurders-Amerikanen en Italianen willen spelen in films als "1492, Christophe Colombs", "Green Card "of" Concurrentie Déloyale. " Met zijn meer dan honderd films Gerard van vandaag heeft niets meer te bewijzen voor zijn enorme talent en liefde voor het publiek leek ooit verworven. We kunnen nu al goud en zeggen dat Gerard heeft zijn plaats in het pantheon van de film frans.

Gérard Depardieu Biographie auf Deutsch - Gérard Depardieu Biography in English - Gérard Depardieu Biografía en español - Gérard Depardieu Biografia in italiano - Gérard Depardieu Biographie en Français - Gérard Depardieu Greek Biography - Gérard Depardieu Biografie in het Nederlands - Gérard Depardieu Biografia em Português - Gérard Depardieu Biografia w jezyku polskim - Gérard Depardieu Biography in Russian