Willy Denzey

Willy Denzey, wiens echte naam Willem Thongrasamy, werd geboren op 19 augustus 1982 in Melun ouders van Laotiaanse herkomst. Aangetrokken door de muziek, Willy en vier van zijn vrienden tot de groep "Prodyge." Het was net vijftien jaar en na 3 jaar met deze eerste training, waar hij geleerd en geperfectioneerd zijn techniek van het zingen Willy voelt zich klaar voor een solo-carrière. Hij nam deel aan het programma "Van Seed Star" in 2000, hij niet winnen, maar werd opgemerkt door een producent die zullen nemen naar aanleiding van zijn carrière.
Vanaf dat moment alles s'enchaîne, dan wordt de ontdekking van de Francofolies de La Rochelle in 2001 en zijn eerste single "What You Say? In 2002. Deze nieuwkomer op de scène R'n'B Frans zal binnenkort worden zijn plaats in de zon met de release van zijn eerste album "# 1" en de buizen: "The Orphan", "De Muur van haar", enzovoort. Willy terug in eind 2004 met zijn tweede album "Act 2" in ligné de vorige en genoegen van de fans met de titels "Honing" of "geef hem mijn telefoon". Eind 2008, begin 2009 het derde album ( 'Mijn koninkrijk ") als gevolg van Willy Denzey.

Willy Denzey Biographie auf Deutsch - Willy Denzey Biography in English - Willy Denzey Biografía en español - Willy Denzey Biografia in italiano - Willy Denzey Biographie en Français - Willy Denzey Greek Biography - Willy Denzey Biografie in het Nederlands - Willy Denzey Biografia em Português - Willy Denzey Biografia w jezyku polskim - Willy Denzey Biography in Russian