Catherine Deneuve

Catherine Deneuve, Dorléac wiens echte naam werd geboren in Parijs in de zestiende arrondissement, op 22 oktober 1943 van een moeder (Rénée Deneuve) en een vader (Maurice Dorleac) enige twee acteurs. Catherine heeft drie zussen, Danielle, Sylvie en Francoise ook actrice met wie hij tot meer dan medeplichtigheid. Zeer jonge tournee begon zij met haar zuster Francoise die leidt op de hoogvlakten van filmen, maar dit was niet zijn eerste idee Catherine zal een geweldige film carrière met successen zoals "Indochine", "8 Femmes" of "De Paraplu's van Cherbourg." Ze heeft twee kinderen, Christian geboren zijn romance met Roger Vadim en Chiara grand dochter van Marcello Mastroianni, ze zijn ook acteurs. Catherine woont in St Germain des Près, prachtige omgeving van de hoofdstad en zal herladen in Normandië in zijn huis.
Het is een grote vriend van Yves Saint Laurent, en is niet van koers parade van Jean-Paul Gaultier. Catherine is niet alleen een geweldige actrice die toerde met de grootste als Téchiné, Truffaut, Bunuel en Jacques Demy. Ze heeft ontvangen vele titels waaronder de Cesar voor beste actrice voor "Indochine" en "The Last Metro". Catherine had een aantal snaren heeft zijn boog, was de muze van vele prestigieuze merken zoals Chanel, Yves Saint Laurent heeft of L'Oreal, bovendien is het ook wel te zingen in een zeer bijzondere stem, en dat is zeer sensuele zijn charme, een heel bijzondere manier om te zeggen dat de S. Serge Gainsbourg het zal inderdaad een album. Tot slot Catherine is een vrouw die karakter heeft en die weet wat ze wil, tot slot kunnen we zeggen dat het de grootste Franse actrice en beste film frans filmografie, die het vertegenwoordigt Frankrijk in de wereld met een beeld van de vrouw zeer klasse.

Catherine Deneuve Biographie auf Deutsch - Catherine Deneuve Biography in English - Catherine Deneuve Biografía en español - Catherine Deneuve Biografia in italiano - Catherine Deneuve Biographie en Français - Catherine Deneuve Greek Biography - Catherine Deneuve Biografie in het Nederlands - Catherine Deneuve Biografia em Português - Catherine Deneuve Biografia w jezyku polskim - Catherine Deneuve Biography in Russian