Vanessa Demouy

Vanessa Demouy werd geboren op 5 april 1973 in Montreuil. De jonge Vanessa droom om een ballerina, maar de niet-openbare aanbesteding van de Parijse Opera en vormen een beetje showy maken het geven van deze droom. In 15 jaar, het droogt lessen bij te wonen gietstukken en is snel gemerkt. Hij maakte zijn eerste dekking voor het tijdschrift "Mode" in 1988. Echter, worden pop heeft niet genoeg aan de ontwikkeling ervan en het begint een 17-jarige loopbaan als actrice het spelen van de rol van een jonge bruid in een korte film: "De illusie van het huwelijk." De echte leiden tot een stijging in 1993, toen ze werd geselecteerd om te spelen in de Sitcom "Class Model." 120 afleveringen later avontuur stopt, maar Vanessa is uitgegroeid tot een ster. Hij pakt een nieuw genre: TV, met "hart Caribisch gebied" een vier-episode-serie. In 1995, Vanessa uit een album: "droom meisje" (zei ze niet meer willen horen), is hij toch verkoopt 50 000 exemplaren.
Met het mislukken van "Avonturen het Caribisch gebied", Vanessa besluit om een pauze te nemen. Ze nam cursussen theater en neemt deel aan een paar korte film: "Gorgeous Doses", "tot de dageraad." Ze maakte haar terugkeer naar de bioscoop met "De Marquis" in 2000 en twee jaar later klimt op het podium in "de vagina monologen".
In 2003 Vanessa Demouy probeert zonder veel succes voor het herstel van een positie in de wereld van de song met een enkele "Vanuit de lucht," maar snel omleidingen aan de komedie door deel te nemen aan verschillende toneelstukken (De Waarheid Game "Ik en II in 2006 en 2007) of de televisie als "Navarro" of "Centraal Night.".

Vanessa Demouy Biographie auf Deutsch - Vanessa Demouy Biography in English - Vanessa Demouy Biografía en español - Vanessa Demouy Biografia in italiano - Vanessa Demouy Biographie en Français - Vanessa Demouy Greek Biography - Vanessa Demouy Biografie in het Nederlands - Vanessa Demouy Biografia em Português - Vanessa Demouy Biografia w jezyku polskim - Vanessa Demouy Biography in Russian