Alain Delon

Alain Delon is geboren op 8 november 1935 in Sceaux. Kort na de scheiding van zijn ouders, het kleine jongetje is 4 jaar toevertrouwd aan een pleeggezin alvorens te worden verzonden naar een pensioen-katholieke Saint Nicolas d 'Ighy. Hij ontsnapt in 1949 naar Chicago, maar zijn droom eindigt op slechts een paar kilometer van zijn huis op het politiebureau.
Alain is dan ook een oplossing voor te blijven op de goede weg en zette zijn studie charcuterie tot hervatting van het familiebedrijf. Maar het mooie geitjes niet wil charcutier geworden, dan is revêtit soldaat van de uniforme en links voor Indochina. Eenmaal terug naar Frankrijk ontmoet hij Jean-Claude Brialy, die wordt beïnvloed door zijn charisma en zijn prachtige mond. Het draait in 1957 in zijn eerste film "Quand la Femme meedoen" Yves Allégret. Sinds die dag, Delon is bevorderd door Frankrijk aan de Verenigde Staten via Spanje of Rusland. In slechts een jaar Alain werd een internationale ster. Hij ontmoet op de verfilming van "Christine" de prachtige Romy Shneider met wie woont hij een gepassioneerde liefde. Zij fiancent officieel op 22 maart 1959 voor de internationale pers. In 1960 heeft hij geïnvesteerd in de restauratie door de aankoop van "De Camargue" een restaurant in Nice. Vier jaar later, na vergeten de prachtige Romy, hij valt in de armen van de vrouw Nathalie Canovas zij in 1964 opgericht en hetzelfde jaar de productie bedrijf "Delbeau Productions." Ook begaafd in de prive-bioscoop, de norm valt, mooie meisjes, nadat Anthony op 30 september 1964 in Hollywood met Nathalie, hij vertrekt voor Mireille Darc hij een ontmoeting heeft gehad op de verfilming van "Jeff" en met wie hij blijft voor 15 jaar.
Hoewel Delon is geworden in een korte tijd een film frans onvermijdelijk, het diversifieert door het lanceren van producten op de markt als de toilette, verschillende alcoholen en het juweeltje onder haar eigen merk "Alain Delon Diffusion SA" . In 1981 lanceerde hij zich in de realisatie "Voor de huid van een Flic" en weer terug naar dit avontuur in 1983 in "De Casement." De acteur beslist om te poseren voor een paar jaar om zich te vestigen in Zwitserland in een sublieme villa. Hoewel de acteur is een houding, de verleider is terug. Zodra haar geschiedenis met Mireille over, adressen Rosalie van Breemen ontmoette hij op de verfilming van een fragment. Het lijkt goed, het is vrouw, maar na 15 jaar van de liefde, ze laat en te delen met hun twee kinderen Anouchka (12 jaar) en Alain-Fabien (8 jaar).
In 2003, het elegante Claudia Cardinal hem "gouden sterren" van het Internationaal Filmfestival van Marrakech. Hij maakt zijn terug te keren naar het theater in 2007 in "Op de weg van Madison" samen met Mireille Darc. In 2008 speelde hij een parolas Caesar megalomane in "Asterix Olympische Spelen"
In 2005, Alain Delon was heilig officier l 'Ordre national de la Legion d'Honneur uit Frankrijk voor zijn "bijdrage aan de kunst van film-wereld", een welverdiende.

Alain Delon Biographie auf Deutsch - Alain Delon Biography in English - Alain Delon Biografía en español - Alain Delon Biografia in italiano - Alain Delon Biographie en Français - Alain Delon Greek Biography - Alain Delon Biografie in het Nederlands - Alain Delon Biografia em Português - Alain Delon Biografia w jezyku polskim - Alain Delon Biography in Russian