Alain Delon

Αλέν Ντελόν γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1935 στο Sceaux. Λίγο μετά το χωρισμό των γονιών του, το μικρό αγόρι είναι 4 έτη ανατεθεί σε μια ανάδοχη οικογένεια προτού αποσταλεί στο συνταξιοδοτικό Καθολικής Saint Nicolas δ 'Ighy. Ο διαφεύγει το 1949 να πάει στο Σικάγο, αλλά το όνειρό του τελειώνει λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σπίτι του στο αστυνομικό τμήμα.
Alain είναι, επομένως, αποφασίζει να μείνετε στον σωστό δρόμο και συνέχισε τις σπουδές του αλλαντικά να επαναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση. Αλλά το όμορφο παιδί δεν έχει καμία επιθυμία να γίνει charcutier, τότε revêtit στρατιώτης της ομοιόμορφης και αναχώρησε για την Ινδοκίνα. Μόλις επιστρέψει στη Γαλλία, συνάντησε τον κ. Jean-Claude Brialy, η οποία επηρεάζεται από τη χαρισματικότητα και το υπέροχο στόμα. Τρέχει το 1957 στην πρώτη του ταινία "Quand la Femme εμπλακεί" Yves Allégret. Από εκείνη την ημέρα, Ντελόν έχει προωθηθεί από τη Γαλλία προς τις ΗΠΑ με την Ισπανία ή τη Ρωσία. Σε ένα μόλις χρόνο Alain έγινε ένα διεθνές αστέρι. Συναντήθηκε με την κινηματογράφηση της "Christine" το όμορφο Romy Shneider, με τους οποίους ζει ένας παθιασμένος έρωτας. Οι fiancent επίσημα στις 22 Μαρτίου 1959 πριν από το διεθνή Τύπο. Το 1960, επένδυσε στην επαναφορά από την αγορά "Η Camargue" ένα εστιατόριο στη Νίκαια. Τέσσερα χρόνια αργότερα, έχοντας ξεχάσει την υπέροχη Romy, πέφτει στα χέρια της γυναίκας του Nathalie Canovas ότι το 1964 και ίδρυσε την ίδια χρονιά η εταιρεία παραγωγής "Delbeau Productions." Επίσης προικισμένος στον ιδιωτικό κινηματογράφο, το πρότυπο εμπίπτει όμορφα κορίτσια, αφού Anthony στις 30 Σεπτεμβρίου 1964 στις Χόλιγουντ με Nathalie, που αφήνει για Mireille Darc τη συνάντηση που είχε με την κινηματογράφηση της "Jeff" και με τον οποίο είχε Θα παραμείνει για 15 χρόνια.
Ενώ Ντελόν έχει γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα μια ταινία γαλλικά αναπόφευκτη, διαφοροποιεί από τη δρομολόγηση των προϊόντων στην αγορά, όπως η toilette, διαφόρων αλκοολών και κόσμημα αυτό με το δικό της σήμα »του Αλέν Ντελόν Diffusion SA" . Το 1981, ξεκινάει ο ίδιος στην υλοποίηση "Για το δέρμα ενός Flic" και να επιστρέψετε σε αυτή την περιπέτεια το 1983 στο "Η Casement." Η ηθοποιός αποφασίζει να δημιουργήσει εδώ και μερικά χρόνια για να εγκατασταθούν στην Ελβετία, σε μια πανέμορφη βίλα. Ενώ ο ηθοποιός είναι ένα εγκυμονούν, η seducer είναι πίσω. Μετά την ιστορία με Mireille πάνω, απευθύνει Rosalie van Breemen τη συνάντηση που είχε με την κινηματογράφηση ενός κλιπ. Το φαίνεται να είναι καλή, αλλά η γυναίκα του μετά από 15 χρόνια αγάπης, που αφήνει και να μοιραστούν με τα δύο τους παιδιά Anouchka (12 ετών) και Alain-Fabien (8 έτη).
Το 2003, το καλαίσθητο Claudia Καρδινάλιος τον "χρυσό αστέρι" του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαρακές. Κάνει την επανέλθω στο θέατρο το 2007 στην "στο δρόμο από το Μάντισον", παράλληλα με τη Mireille Darc. Το 2008, έπαιξε truculent Καίσαρα megalomaniac στον "Αστερίξ Ολυμπιακών Αγώνων"
Το 2005, Αλέν Ντελόν ήταν ιερή αξιωματικός l 'σύλλογο National de la Legion d'Honneur από τη Γαλλία για τη "συμβολή στην τέχνη του παγκόσμιου κινηματογράφου", ένα καλά άξιζε.

Alain Delon Biographie auf Deutsch - Alain Delon Biography in English - Alain Delon Biografía en español - Alain Delon Biografia in italiano - Alain Delon Biographie en Français - Alain Delon Greek Biography - Alain Delon Biografie in het Nederlands - Alain Delon Biografia em Português - Alain Delon Biografia w jezyku polskim - Alain Delon Biography in Russian