Gérald De Palmas

Gerald de Palmas, wiens echte naam Gerald Gardrinier, werd geboren op 14 oktober 1967 in Saint Denis, Reunion, een bretons vader en een moeder Reunion. A 10 zijn gezin naar Aix-en-Provence en daar ontdekte hij een passie voor muziek en begon met gitaarspelen voordat u aan de bas. Dankzij de groep die is geïntegreerd (Max Valentines) ontmoette hij Etienne Daho en wanneer hij besluit te klimmen naar Parijs om te proberen zijn geluk, hij verdient zijn brood als bassist speelt met hem.
Hij slaagt erin te ontsnappen uit de schaduw te winnen van een prijsvraag, die wordt voorgezeten door Francis Cabrel, die hem toelaat om zijn eerste single: "Op De Weg". Zijn carrière werd gelanceerd, en het kan je uit zijn eerste album, "het afgelopen jaar," die hij bevordert de uitvoering van bijna 300 concerten en waarvoor hij won een Victoire de la Musique. Na een minder geïnspireerd album opgenomen in 1997, Gerald teruggekeerd in 2000 met "Walk On The Sand" in 2000, geproduceerd in het kader van Jean Jacques Goldman. Het begint weer op de weg voor een reeks van meer dan 180 concerten die wordt gewonnen een live album. Na het maken van een aantal rust-en gewerkt hebben voor andere zangers, Gerald teruggekeerd eind 2004 met een nieuw album "A Man Zonder Roots". Zonder wortels, misschien, maar Gerald De Palmas meer geworden dan de man in een buis en doet suggesties voor een betere toekomst. Helaas, vanwege problemen met zijn eigen record, geen nieuw album kan worden vrijgegeven in de komende maanden. Misschien dan in 2009.

Gérald De Palmas Biographie auf Deutsch - Gérald De Palmas Biography in English - Gérald De Palmas Biografía en español - Gérald De Palmas Biografia in italiano - Gérald De Palmas Biographie en Français - Gérald De Palmas Greek Biography - Gérald De Palmas Biografie in het Nederlands - Gérald De Palmas Biografia em Português - Gérald De Palmas Biografia w jezyku polskim - Gérald De Palmas Biography in Russian