Cécile De France

Cecile De France werd geboren op 17 juli 1975 in Namen (België). Passionate theater, nam ze cursussen vanaf een jonge leeftijd en neemt deel als amateur in verschillende shows. Op 17, geeft zij zelf de middelen om die te realiseren zijn droom om actrice en verhuisde naar Parijs te wonen klassen drama. Parallel aan zijn studies en zijn rollen in het theater, Cecile draait in verschillende korte films en televisie. In 2000, speelde ze in haar eerste speelfilm geregisseerd door Richard Berry en ontdek het publiek, maar het moet nog steeds wachten twee jaar en zijn deelname aan "L'Auberge Espagnole" voor een echt succes. Aan het succes van deze film bevat ook een jaar twee mooie rollen in "Irene" en "A + Pollux." In 2003, Cecile soort sentimentele record door te spelen in "High Tension" een thriller waarin ze wordt vervolgd door een krankzinnige moordenaar.
In 2004 werd ze ontdekt de Verenigde Staten door te spelen naast Jackie Chan in "The World Tour Du In 80 Days" en vervolgens weer terug in "The Reign Trust" Etienne Chatillez gaan voordat de verfilming van "Russische poppetjes" , Het resultaat van "L'Auberge Espagnole." In het voorjaar van 2005, Cecile De France is de minnares van de plechtigheden van de opening en sluiting van het Cannes Film Festival, als dat nog nodig was dat Cecile is erkend door zijn collega's en voert hoog het vaandel van de film. Zijn agenda is overvol sinds 2007/2008 de mooie Cecile De France zal getoond worden op niet minder dan zeven films onder hen: "Een geheime 'van Claude Miller of beide delen van de saga van Jacques Mesrine Jean-Francois Richet.

Cécile De France Biographie auf Deutsch - Cécile De France Biography in English - Cécile De France Biografía en español - Cécile De France Biografia in italiano - Cécile De France Biographie en Français - Cécile De France Greek Biography - Cécile De France Biografie in het Nederlands - Cécile De France Biografia em Português - Cécile De France Biografia w jezyku polskim - Cécile De France Biography in Russian