Hélène De Fougerolles

Helene De Fougerolles werd geboren op 25 februari 1973 in Vannes (Frankrijk). Kinderen, Helena is aangetrokken door de glitter en dromen om een danseres op het Lido. Het werd een tiener, is de studie van ésthéticienne beweging, maar het stopt, terwijl in 1998 tot een actrice. Ze verhuisde naar Parijs om te leren de comédié en tijdens een kort verblijf in New York, zit op de bank van de Actor's Studio. Helaas is zijn verlangen te redden zijn leven door zich een actrice is niet een onmiddellijke realiteit en te leven, Helene De Fougerolles moeten bezetten een aantal merkwaardige banen. In 1993 heeft de kans om eindelijk glimlachte en behaalde ze haar eerste rol voor de bioscoop in "De Mari De Leon."
Het resultaat zal een reeks kleine rollen tot 1999 en verscheen in "The Strand", naast de prachtige Leonardo Di Caprio, maar meestal de film "Het licht dat Soi!" dat voortbeweegt op de voorkant van het podium in een genomineerd voor de Cesar voor beste vrouwelijke hoop. Sinds de mooie Helene De Fougerolles gaat schieten met succes voor de film ( "Vergeef mij," "The Gap", "De Dents De La Nuit", enzovoort). En ook voor de televisie ( "Black Butterfly"). Wat geluk!.

Hélène De Fougerolles Biographie auf Deutsch - Hélène De Fougerolles Biography in English - Hélène De Fougerolles Biografía en español - Hélène De Fougerolles Biografia in italiano - Hélène De Fougerolles Biographie en Français - Hélène De Fougerolles Greek Biography - Hélène De Fougerolles Biografie in het Nederlands - Hélène De Fougerolles Biografia em Português - Hélène De Fougerolles Biografia w jezyku polskim - Hélène De Fougerolles Biography in Russian