Kristin Davis

Kristin Davis werd geboren op 23 februari 1965 in Boulder in Colorado, ze verplaatst naar Columbia, South Carolina en zette zijn studie voort aan Rutgers University. Zeer snel aangetrokken door het entertainment, zij varen naar New York of denkt ze hebben een betere kans op succes. Zijn intuïtie is correct, inderdaad is het draaien in verschillende commercials en maakte zijn eerste stappen op het toneel speelt in de klassieke en hedendaagse.
Ze bracht vervolgens een aantal gietstukken, in de eerste plaats de reeks "ER" in 1994, dan interpreteert Brooke Armstrong op "Melrose Place" van 1995 tot 1996. Zijn rol als vader op dochter grillig en hysterische vermaken kijkers die vallen helemaal in de ban van de mooie Kristin. Maar de serie, dat maakt het het symbool van de meisjes is natuurlijk "Sex and the City".
Bij de interpretatie van de prachtig en ontroerend Charlotte York, Kristin overtuigd Amerika en de wereld. Voor ons grootste plezier, ze speelt in de Sitcom van het begin tot het einde (dat wil zeggen van 1998 tot 2004), en laat ons vrij om te zien dat evolueren beetje van beide verlegen en wilde.
Tegelijkertijd lijkt het in 'Friends' en draait in een Robert Rodriguez film "De avonturen van Shark Boy en Lava Girl." De schoonheid van Kristin Davis is erkend in 2006 toen ze werd verkozen tot mooiste vrouw van het jaar 2006 door het tijdschrift Eva. Sinds het einde van de serie is gebleken, Kristin heeft gespeeld in "Raumond" en "Tegen Voisin Voisin," maar de film dat zijn fans verwachten en "Sex and the City: The Movie", die werd uitgebracht in mei 2008.

Kristin Davis Biographie auf Deutsch - Kristin Davis Biography in English - Kristin Davis Biografía en español - Kristin Davis Biografia in italiano - Kristin Davis Biographie en Français - Kristin Davis Greek Biography - Kristin Davis Biografie in het Nederlands - Kristin Davis Biografia em Português - Kristin Davis Biografia w jezyku polskim - Kristin Davis Biography in Russian