Craig David

Craig David werd geboren op 5 mei 1981 in Southampton, Engeland. Hij werd voor het eerst bekend over de radiofrequenties, als toen hij nog maar 6 jaar. Zij merkte toen zijn talent als DJ in clubs of Engels ontmoette hij DJ Mark Hill van de The Artful Dodger. Zij remix-versie samen in de garage buis Human Human League wat is een enorm succes. Dankzij deze, de prachtige Craig ondertekenen met het label Wildstar.
Een paar weken later, waardoor de singles "Fill me in" en "Seven Days", twee dozen interplanetaire vergadering in de Parade Hits Engels en het Frans voor vele weken.
Haar eerste album, "Born om het te doen" werd uitgebracht in 2000, en stromen 230000 exemplaren in een week! De mooie kid vervolgens ging met een nieuwe single "Walking Away". Een triomf voor deze kleine Engels.
In 2002 heeft de jongen is echt schattig zoon terugkomen met een nieuw album "Slicker dan je Gemiddelde die extra" Wat is het Flavas "is een hit onder tieners wereldwijd. Het volgende album gaat onopgemerkt maar "Trust Me" in 2007 maakt het mogelijk voor Craig David om de banden met het succes met onder andere de titel "Let's Dance" een remix van een hit van David Bowie.

Craig David Biographie auf Deutsch - Craig David Biography in English - Craig David Biografía en español - Craig David Biografia in italiano - Craig David Biographie en Français - Craig David Greek Biography - Craig David Biografie in het Nederlands - Craig David Biografia em Português - Craig David Biografia w jezyku polskim - Craig David Biography in Russian