Emma Daumas

Emmanuelle Daumas werd geboren op 23 november 1983 in Avignon. Het is slechts dochter en zeer dicht bij zijn ouders, stylisten in lingerie. Geïnspireerd door artiesten als Alanis Morissette, Vanessa Paradis, Sheryl Crow, het duurt heel jonge muziek klassen en piano en componeert liedjes uit zijn vroege adolescentie. Om perfect zijn kwaliteiten, Emma gaat naar de gitaar, en ook de praktijk van moderne dans. Vol enthousiasme en de vastberadenheid zij besteedt meerdere gietstukken met inbegrip van "Zaden van Sterren" in 2000.
Tot slot in een andere televisie blijkt dat Emma is gebleken voor het publiek, in 2002: Star Academy. De snelheid van een kleine overwinning, maar de echte springplank lanceert zijn carrière. In het begin van 2003, ze zijn eerste single genaamd "Dag na dag" waarin ze bewijst haar talent auteur componist. Het succes is het rendez-vous en Emma Daumas ondertekenen van een contract met Polydor. Aan het einde van 2003, zijn eerste album is uitgegeven: "De sprong van de engel." Grote namen van de songs hebben samengewerkt op dit eerste album (Maxime Le Forestier, Maidi Roth, Johan Ledoux en Alex Reverdy) zeker een teken luidt een mooie en lange carrière. In 2006, het mooie keert terug met zijn tweede opus "neveneffect", die mogelijk een positief effect hebben op de fans als het geeft ons weer eens al zijn talent en rock macht over de teksten altijd geïnspireerd.

Emma Daumas Biographie auf Deutsch - Emma Daumas Biography in English - Emma Daumas Biografía en español - Emma Daumas Biografia in italiano - Emma Daumas Biographie en Français - Emma Daumas Greek Biography - Emma Daumas Biografie in het Nederlands - Emma Daumas Biografia em Português - Emma Daumas Biografia w jezyku polskim - Emma Daumas Biography in Russian