Matt Damon

Matt Damon werd geboren op 8 oktober 1970 in Cambridge, Massachusetts, USA. Na de scheiding van zijn ouders in 1972, verhuisde hij met zijn moeder (Nancy) en zijn broer (Kyle) in een huis dat hij deelde met 5 andere gezinnen. In tegenstelling tot Ben Affleck, zijn beste vriend, Matt doet dromen van een acteur te worden op de leeftijd van 12 jaar. De twee baby sterren tonen hun potentieel op de planken, terwijl na hun studie aan de universiteit van Harvard.
Het was op de leeftijd van 18, dat Matt won zijn eerste rol in "Mystic Pizza" en verschijnt daarna in een aantal films, waaronder "Geronimo". Maar in 1996 dat de blondinet zich op een "A test of Fire" naast Meg Ryan. Het volgende jaar werd hij de held van "The Idealist." En hij schreef mee aan het script met Ben 'Good Will Hunting ", waarin hij de schijnwerpers met gedeelde Robbin Williams.
De film cartonne en ontvangt twee Oscars voor beste acteur voor Robbin, en het beste scenario voor de magische duo, maar het succes blijft het niet bij, want het is beloond met een Golden Globe and Ours d'Argent in Berlijn. 'Will Hunting "is een echte springplank voor Matt, die tot een internationale ster, en de media. Het croule in het kader van de voorstellen, en niet die van iedereen. Onder andere Robert Redford, BB Thornton, Steven Soderbergh en George Clooney is de graven. Het verschijnsel Damon is aanwezig, en in volle opgang. De gediversifieerde donderdag is het mogelijk tekens te belichamen de antithese van elkaar, waardoor ze in contact te komen met alle genres. We zullen zien in "Saving Private Ryan", "The Legend of Bagger Vance ',' Ocean's Eleven 'of' De Uggly Amerikanen." In 4 jaar, lijkt het in niet minder dan 15 films, van wie er velen enorm succes. In 2009/10, Matt Damon zal worden getoond aan de kassa "Che: Gerrilla ',' Margaret 'en ten minste 5 andere projecten.
Dit betekent dat het leven van de getalenteerde jonge man neemt een groot deel van zijn tijd, maar zijn liefde is het leven niet somber, echter. In 2005 trouwde hij met Luciana Bozan die gaf hem twee kinderen (Isabella werd geboren op 11 juni 2006 en Gia Zavala werd geboren op 20 augustus 2008)..

Matt Damon Biographie auf Deutsch - Matt Damon Biography in English - Matt Damon Biografía en español - Matt Damon Biografia in italiano - Matt Damon Biographie en Français - Matt Damon Greek Biography - Matt Damon Biografie in het Nederlands - Matt Damon Biografia em Português - Matt Damon Biografia w jezyku polskim - Matt Damon Biography in Russian