Béatrice Dalle

Béatrice Dalle, wiens echte naam, Cabarrou, werd geboren op 19 december 1964 in Brest. Het dankt zijn naam kunstenaar tot zijn vroegere echtgenoot, Jean-Francois Dalle. Ze groeide op in Le Mans en de links zijn ouders op de leeftijd van 14 jaar bereiken de hoofdstad. Er is de gelukkige kans op een ontmoeting kan worden gevonden op de cover van een tijdschrift. Deze dekking is opgemerkt door de agent Dominique Besnehard die op zoek zijn naar een jonge vrouw voor de eerste actrice die de volgende film van Jean-Jacques Beineix. Dat een verliefd wordt op Beatrice is de inzet voor zijn film "37 ° 2 Le Matin", die won een internationaal succes. Met zijn mond pulpy, zijn blik in een keer spotte en lucide Beatrice wordt de nieuwe sex symbool van de Franse cinema.
De films die blijkt daarna worden beperkt tot de exploitatie van zijn schoonheid zwavelhoudende, maar beetje bij beetje, Beatrice beheert tot het opleggen van haar ware aard van het draaien met bestuurders veeleisende actrice wachten meer dan een plastic onberispelijke: Jim Jarmusch "Night On Earth," Claire Denis in "ik niet slapen", Claude Lelouch in "La Belle Geschiedenis" of Bagdadi in "La fille de l'Air." Succes is niet altijd het rendez-vous, maar Beatrice, een vrouw van karakter, maakt plezier, en houdt vast aan haar keuze, vurig verdedigen van zijn films. En trouwens, wat andere Franse actrice kan bogen van een tournee met de beste vertegenwoordigers van de film-wereld?

Béatrice Dalle Biographie auf Deutsch - Béatrice Dalle Biography in English - Béatrice Dalle Biografía en español - Béatrice Dalle Biografia in italiano - Béatrice Dalle Biographie en Français - Béatrice Dalle Greek Biography - Béatrice Dalle Biografie in het Nederlands - Béatrice Dalle Biografia em Português - Béatrice Dalle Biografia w jezyku polskim - Béatrice Dalle Biography in Russian