Daft Punk

Daft Punk is geboren van de vergadering van Guy-Manuel de Homem Christo en Thomas Bangalter op de bankjes van een school in Parijs in 1987. De twee tieners luisteren naar dezelfde stijl van muziek, variërend van David Bowie te Kiss, via Talking Heads, Serge Gainsbourg of Jimi Hendrix, en vormen een zeer gerichte rock-groep in 1992.
Van deze groep zijn er slechts een bijnaam die heeft kritiek te horen van hun eerste single: Daft Punk, wat betekent dat er geen punk. Het avontuur rock stopt in 1993 en twee medeplichtigen beurt aan techno een nieuwe stijl van muziek, dat maakt de inwerkingtreding ervan in Frankrijk. In 1994, ze hun eerste single, maar succes kan voor het volgende jaar met de titel "Da Funk" via welke zij in slagen om een reputatie in de wereld van de houseparty's. De Virgin Group geeft aan de groep en dat zij vrij zijn eerste album in 1997: "huiswerk", die verkocht meer dan een miljoen exemplaren. De titel "Around The World" is het speerpunt van dit album is een van de buizen van de internationale van het jaar. Na een lange reeks van concerten en een DVD uitgebracht in 1999, merken de groep een pauze voordat ze weer in 2001 met zijn tweede album "Discovery" op haar meest disco en deze keer is verlengd met de titel "One More Time". De groep hernieuwde succes wordt een sluier op zijn gezicht verschijnt in volledige qu'affublé helmen. In 2003, Daft Punk probeert te animatiefilm zonder veel succes. Met hun derde album uitgebracht in het voorjaar van 2005, het duo is het organiseren van een black-out promotionele totaal niet door het verstrekken van visuele en niet geven van een interview. "Human After All 'is een toon lager dan in vergelijking met vorige albums, maar blijft goed Daft Punk de repetitieve loops en betoverend. Na het album Daft Punk aandeel voor twee jaar om haar publiek in 22 landen, deze tocht is enorm extract het album "Alive" uitgebracht in 2007 voor het grootste plezier van het publiek die een manier gevonden mega best-of verbeterd grootste titel van de groep.

Daft Punk Biographie auf Deutsch - Daft Punk Biography in English - Daft Punk Biografía en español - Daft Punk Biografia in italiano - Daft Punk Biographie en Français - Daft Punk Greek Biography - Daft Punk Biografie in het Nederlands - Daft Punk Biografia em Português - Daft Punk Biografia w jezyku polskim - Daft Punk Biography in Russian