Elisha Cuthbert

Elisha Cuthbert Ann werd geboren op 30 novembre1982 Calgary in Canada. Ze bracht haar jeugd in de buurt van Montreal, Quebec (zijn frans en dus unimpeachable), wordt het snel identificeren en pop (zoals jonge als 7 jaar). Vervolgens is ze zich tot televisie met de show "Popular Mechanics for Kids" die haar een bepaalde reputatie in het buitenland.
Maar het is onder de naam Kimberly Bauer in de serie "24-uurs klok" Het is bekend bij het grote publiek.
Ze ook te zien in verschillende televisie-en filmindustrie in "The Girl Next Door" en in de prachtige romantische komedie 'Love Actually' naast Hugh Grant, Colin Firth en Emma Thompson.
Elisha is de positie van de vierde mooiste vrouw in de wereld in 2008, maar haar schoonheid is niet van hem zijn beurt zijn hoofd en Elisha blijft werken enorm. Het zal binnenkort te zien voor "My Sassy Girl", "Guns" en minstens drie andere projecten.

Elisha Cuthbert Biographie auf Deutsch - Elisha Cuthbert Biography in English - Elisha Cuthbert Biografía en español - Elisha Cuthbert Biografia in italiano - Elisha Cuthbert Biographie en Français - Elisha Cuthbert Greek Biography - Elisha Cuthbert Biografie in het Nederlands - Elisha Cuthbert Biografia em Português - Elisha Cuthbert Biografia w jezyku polskim - Elisha Cuthbert Biography in Russian