Tom Cruise

Tom Cruise, wiens echte naam is Thomas Cruise Mapother IV werd geboren in Syracuse (USA) op 3 juli 1962. Hij is de enige jongen in een gezin van vier kinderen. Gezien de slechte resultaten van de school hij van plan is om een priester en dan ziet af van een professionele sport-carrière na een blessure en eindelijk op weg naar een drama op de leeftijd van 18 jaar. Het begint met kleine optredens, maar snel genoeg krijgt een erkenning van de omgeving die rol steeds belangrijker. Het is met de "Top Gun" in 1985 dat Tom's carrière letterlijk explodeerde.
Daarna moeten de bestuurders hem aangeboden films van wisselende kwaliteit zijn, maar in de vroege 90 Tom neemt zijn carrière in de hand schrijven en te spelen in "Days of Thunder", naast die die zou zijn vrouw Nicole Kidman. In de loop der jaren, Tom Cruise delen de schijnwerpers met de grotere maten van Hollywood: Jack Nicholson in "A Few Good Men" (1992). Brad Pitt in "Interview with a Vampire" (1994), actie films met de drie aspecten van "Mission Impossible" science fiction film in "The War of the Worlds" Spielberg in 2005, dramatische rol in "Lions en Lammeren "In 2007, in de filmgeschiedenis" Valkyrie "in 2008. Vandaag de dag, het mooie perfecte kid kan bogen op dat perfect in geslaagd het beheer van zijn carrière en met het opleggen als een ster van de Amerikaanse film onvermijdelijk. Naast zijn carrière, Tom Cruise die over hem in de media een van de meest fervente vertegenwoordiger van de Scientology Kerk. Hij trouwt met de mooie Katie Holmes in 2006 en het echtpaar geeft geboorte aan een kleine Suri in hetzelfde jaar.

Tom Cruise Biographie auf Deutsch - Tom Cruise Biography in English - Tom Cruise Biografía en español - Tom Cruise Biografia in italiano - Tom Cruise Biographie en Français - Tom Cruise Greek Biography - Tom Cruise Biografie in het Nederlands - Tom Cruise Biografia em Português - Tom Cruise Biografia w jezyku polskim - Tom Cruise Biography in Russian