Pauline Croze

Pauline Croze werd geboren op 4 mei 1979 in Noisy-le-Sec. Net als vele tieners, ze begon gitaar rond de leeftijd van 14 jaar. Ze nam snel het spel en begon te componeren en te schrijven zijn eigen nummers. Al snel zijn passie voor muziek neemt en Pauline in 1999 geregistreerd zijn eerste sporen voor een model. Zijn werk kreeg een goede ontvangst en Pauline loopt het festival in Frankrijk festival.
Daarna maakte ze de eerste delen van artiesten en groepen bekend als Miossec,-M-, Lavilliers, Cali, Tryo. Een huis schijf teken Pauline in 2004 en vrijgegeven eponymous zijn debuut in het begin van 2005. Zijn stem en bijzondere titels als "Een Nu brengen" of "M'en Are You?" het kan worden gekend en gewaardeerd door een publiek op zoek naar vers melancholie. Voor zijn tweede album ( "A Quiet Hof Wie" dat in november 2007) Pauline Croze schriftelijke elf van de twaalf titels en geeft ons een beetje meer van zijn leven.

Pauline Croze Biographie auf Deutsch - Pauline Croze Biography in English - Pauline Croze Biografía en español - Pauline Croze Biografia in italiano - Pauline Croze Biographie en Français - Pauline Croze Greek Biography - Pauline Croze Biografie in het Nederlands - Pauline Croze Biografia em Português - Pauline Croze Biografia w jezyku polskim - Pauline Croze Biography in Russian