Billy Crawford

Billy Crawford werd geboren op 16 mei 1982 in de Filipijnen. Het is ter plaatse toen hij nog maar 3 jaar, en in elk s'enchaîne voor de jongen. Hij speelde in verschillende films en won het equivalent van een Oscar op de leeftijd van 5, hij is de host van zijn eigen show, en in 1994, hij heeft er in een wedstrijd voor jong talent Texaanse.
Het lijkt dan aan de kant van de koning van de pop, Mickael Jakson, dan zijn eerste album in 1998, Billy The Prodigy is slechts 15 jaar! De jonge man cartonne en ontketende de menigte, het album is een succes.
In 1999 stelt hij voor om de soundtrack van de film Pokemon accepteert, en diversificatie van zijn publiek.
Hij laat vervolgens zijn tweede album, "Ride", waarvan de single "Trackin 'is een interplanetaire succes. Hij werkte samen met de grootste in het midden voor de aanpassing van deze schijf in zijn beeld een beetje pop, een beetje funk, een beetje ziel. Tony Maserati, Soul Shock, Nelson en Eva hebben deelgenomen aan de oprichting van dit tweede opus.
In 2003 werd Billy aanslagen de zevende kunst te zitten aan een rol in "The exorcist". Helaas is de film is een flop, maar niet dat zijn interpretatie onjuist is, het is gewoon dat het publiek meer passie voor dit soort horrorfilm.
Maar Billy is snel hoofd, en laat een nieuw album ( "Big City") die in Londen en de Verenigde Staten. De eerste single en clip wilde zijn vlot verlopen. Na 4 jaar van stilte Billy Crawford teruggekeerd in 2008 met zijn vierde studio album "It's Time" en opnieuw de leiding zijn carrière naar zijn land van herkomst.

Billy Crawford Biographie auf Deutsch - Billy Crawford Biography in English - Billy Crawford Biografía en español - Billy Crawford Biografia in italiano - Billy Crawford Biographie en Français - Billy Crawford Greek Biography - Billy Crawford Biografie in het Nederlands - Billy Crawford Biografia em Português - Billy Crawford Biografia w jezyku polskim - Billy Crawford Biography in Russian