Courteney Cox

Courteney Cox werd geboren op 15 juni 1964 in Birmingham, Alabama. Student studious, in 1982 begon zij studeert architectuur en decoratie, maar is te vinden in hetzelfde jaar door een modellering agentschap. Ze besluit om af te zien van studies en wijden zich aan mannequinât. Ze maakte de omslag van een aantal tijdschriften en loopt in de reclame, en dan kreeg een eerste kleine rol in een tv-serie. Vanaf 1985, Courteney Cox vele optredens in de serie en film won een paar rollen in films zonder belang. Het jaar 1994 is dat van de erkenning voor Courteney, het is eindelijk erkend dat het publiek door zijn rol in "Ace Ventura: Pet Detective 'en won een rol in de serie sinds cult geworden," Friends ".
Tot slot beroemde Courteney krijgt meer consistente rollen in films zoals de serie van schreeuwen. In 1999 trouwde ze met David Arquette, ontmoette op de set van Scream. Ze waren al een meisje genaamd Coco geboren in juni 2004. Na tien jaar van 'Friends', de serie ten einde is, maar Courteney Cox Arquette is meer dan een string op haar boog. Ze stichtte haar eigen productie bedrijf dat in 2003 "Netwerken," een show over decoreren en draait in een aantal films voor de bioscoop. In 2007 keerde zij terug naar het kleine scherm in een nieuwe serie 'Dirt', waarin Courteney interpreteert een journalist krant schandalen.

Courteney Cox Biographie auf Deutsch - Courteney Cox Biography in English - Courteney Cox Biografía en español - Courteney Cox Biografia in italiano - Courteney Cox Biographie en Français - Courteney Cox Greek Biography - Courteney Cox Biografie in het Nederlands - Courteney Cox Biografia em Português - Courteney Cox Biografia w jezyku polskim - Courteney Cox Biography in Russian