Marion Cotillard

Marion Cotillard werd geboren op 30 september 1975 in Parijs (Frankrijk). Dochter van actoren ouders, ze groeide op op het podium en is van nature bestemd voor een carrière als actrice. Na studies en behaalde een schitterende eerste prijs aan het Conservatoire d'Orleans, Marion begon zijn film carrière in 1993 in "Het verhaal van een jongen die wilde kussen" door Philippe Harel. Na enkele jaren van keukens, het is zijn rol in "Taxi", die in 1998 onthulde aan het publiek. De professionals hebben ook erkend als een jonge en getalenteerde actrice Marion Cotillard ontvangt scenario's als regent.
Het kan ten slotte worden selectief, maar niet bijzonder korte films na het succes en richt zich op films en korte films. Marion Cotillard is een eenvoudig en vastbesloten actrice die niet aarzelt om in twijfel te brengen voortdurend een vleugje frisheid in de film landschap frans. Het is ook bekroond met de Cesar voor Beste Actrice voor "Een zondag De Long Engagement" in 2004 en is gepland voor vele films tour in 2006 ( "Cavalcade", "Fair Play", Dikkenek " , Enz.) .. Na een succesvolle test in aanvulling Atlantische Oceaan in de film "Big Fish" in 2003, Marion Cotillard in 2007 vond de sfeer van de opname VS onder leiding van Ridley Scott spelen in "een goed jaar." Maar het meest groot succes voor Marion Cotillard is zijn vertolking van Edith Piaf in "La Vie en Rose", waarin wordt schokkende waarheid. Het wordt naar Hollywood in februari 2008 Oscar voor Beste Actrice voor deze rol. De beloning is een echte consecratie van Marion die zich sinds de eerste Franse Simone Signoret in 1960 om deze titel. In 2009 Marion Cotillard zullen te zien zijn op "Public Enemies" met Johnny Depp en "Nine" met Nicole Kidman.

Marion Cotillard Biographie auf Deutsch - Marion Cotillard Biography in English - Marion Cotillard Biografía en español - Marion Cotillard Biografia in italiano - Marion Cotillard Biographie en Français - Marion Cotillard Greek Biography - Marion Cotillard Biografie in het Nederlands - Marion Cotillard Biografia em Português - Marion Cotillard Biografia w jezyku polskim - Marion Cotillard Biography in Russian