Holly Marie Combs

Holly Marie Combs werd geboren op 3 december 1973 in San Diego, Californië, een moeder alleen de leeftijd van 14 jaar, ondanks zijn jonge leeftijd perfect voldaan aan haar verantwoordelijkheden ten opzichte van zijn jonge dochter. De Combs familie verhuisde naar New York toen Holly tot acht jaar, dat was waar ze nam haar eerste loop van de Professional Theater. Binnenkort vindt ze toezeggingen te spelen in de reclame en twaalf jaar ontvangt een kleine rol in zijn eerste film samen met zijn moeder.
Daarna vermenigvuldigt figurations en kleine rollen in films, maar vooral voor de televisie in de serie "Picket Fences", dat blijkt voor het publiek. In 1998, ze was benaderd door Aaron Speeling te interpreteren Piper in de serie "Charmed". Tussen het filmen twee seizoenen Holly is getrouwd in februari 2004 met David Donoho en gaf geboorte aan een kleine Finley Arthur werd geboren op 26 april hetzelfde jaar en Edward Riley, geboren op 26 oktober 2006. Sinds het einde van de serie dat maakte hem beroemd in 2006 Holly Marie Combs heeft zijn carrière op stand-by stand. Zijn fans wachten op zijn terugkeer op klein of groot scherm.

Marie Holly Combs Biographie auf Deutsch - Marie Holly Combs Biography in English - Marie Holly Combs Biografía en español - Marie Holly Combs Biografia in italiano - Marie Holly Combs Biographie en Français - Marie Holly Combs Greek Biography - Marie Holly Combs Biografie in het Nederlands - Marie Holly Combs Biografia em Português - Marie Holly Combs Biografia w jezyku polskim - Marie Holly Combs Biography in Russian