Coluche

Coluche, wiens echte naam Michel Colucci, werd geboren op 28 oktober 1944 in Parijs (Frankrijk). Zijn vader Honorio Colucci, schilder overleed in 1947 en het is zijn moeder Simone Bouyer het verhogen van haar twee kinderen alleen. Coluche is geen studious student en verliet hij school op veertien. Het is verwilderd up oneven banen (duiker, een bestuurder, een bloemist, enz.). Om te leven en speelt met een band van een vriend te zingen in diverse cabarets van Boris Vian of Georges Brassens. Maar Coluche is niet een groot performer en recycleert hij snel in het register komisch. In de late jaren zestig hij heeft deelgenomen aan de oprichting van de Coffee Station en vindt er zijn eerste kans om opgemerkt te worden. Voor een paar jaar zal het verfijnen van haar karakter beauf beest en kwaad. In 1974 werd voor zijn eerste verschijning op de televisie met "het verhaal van een Mec" hij stuit op een waar succes dat dit niet zal gebeuren ontkennen. Coluche ketenen aan het schetsen en reizen, opnames voor films, animaties, radio-uitzendingen en de openbare frans vraagt.
Maar de prachtige mechanische gripper zal in 1980 toen Coluche besluit voor te leggen aan de presidentsverkiezingen, de politieke druk en een toename van het werk doen duiken in depressie en alcohol, zijn vrouw (Veronica Kantor met wie hij had twee jongens, Romain in 1972 en Marius in 1976) vertrekt aan het einde van het jaar 81. Coluche rebounds in 1983 de interpretatie van de rol van een dramatische pompiste paumé in "Tchao Pantin." Genereus, lanceerde hij in 1985, het trieste feit van de armoede in Frankrijk, "Du Coeur Restaurants" te helpen de armen. Op 19 juni 1986, terwijl de voorbereiding van een nieuwe show, hij stierf in een motorfiets te raken van een vrachtwagen. Coluche de dood laat een grote leegte in het landschap komische frans want hij had weten te leggen zijn stijl, provocerend, onbeleefd (maar nooit vulgair), een vernietigende humor en liefde als een groot deel van de bevolking. Voor al het geluk je hebt ons, ik dank u enfoiré.

Coluche Biographie auf Deutsch - Coluche Biography in English - Coluche Biografía en español - Coluche Biografia in italiano - Coluche Biographie en Français - Coluche Greek Biography - Coluche Biografie in het Nederlands - Coluche Biografia em Português - Coluche Biografia w jezyku polskim - Coluche Biography in Russian