Phil Collins

Phil Collins werd geboren op 30 januari 1951 in Chiswick. Phil Collins kreeg zijn eerste trommel toen hij nog maar 5 jaar en de legende zegt dat hij nooit willen nu niets anders doen dan de batterij. Zo is het in zijn jeugd, het zich ook voordoet in een paar radio en televisie. En op de leeftijd van 9, treedt hij toe tot een dans-orkest in een zeilvereniging. Op de leeftijd van 14 jaar, vertrouwt hij de rol van The Artful Dodger in een aanpassing van Oliver Twist. In 1964 speelde hij in de film van de Beatles "A Hard Day's Night". Probeer niet te proberen te herkennen, zoals zij is opgenomen, verdronken in het publiek ".
In 1968, Phil en een vriend die hun eerste groep: "Real Thing". Ondertussen speelde hij in verschillende kleine groepen met inbegrip van "Hickory." In 1969, "Hickory", die wordt "brandende" Jeugd ", is een contract aangeboden om een schijf, maar in november dat het afritten in de laden onder de naam" Ark 11 ". In 1970 heeft de groep "Genesis" is op zoek naar een drummer, 15 kandidaten afkomstig zijn, waaronder de groep vond de man in de situatie: Phil Collins.
Uitstekende drummer, is ook een goede auteur een tolk talent en een geboren acteur. Het lijkt ook een echte werk als beul, naast zijn werk met Genesis hij ook deel aan de registratie van zes 33 ronden met de groep Brand X, produceert CD's en andere fracties willen ook dat de batterij in verschillende producties studio. In 1981 Phil Collins begon een carrière in
solo en geregistreerd haar eerste album "Face Value" dat behoort bij de top van de Britse hitparade en ontvangt een gouden in de Verenigde Staten. Dit is het begin van een lange succesvolle solo-carrière. In 1982 zijn tweede album "Hello, Must Be Going" op de tweede plaats in Engeland en de rest 160 weken in de charts.
In 1985, Phil is gewijd beste pop zanger voor de titel "Tegen Ail Odds" met een Grammy. Het volgende jaar won hij al de prijzen op de oplevering van Grammies: kunstenaar beste ras, beste mannelijke artiest en het album van het jaar. In 1988, Phil Collins speelt de hoofdrol in de film "Buster". Bovendien interpreteert de song van generieke en bestaat het album van de soundtrack.
In 1989 lot album "Maar Serieus", die wordt gewonnen de buis internationale "Another Day In Paradise".
1996 is het jaar van de scheiding van Genesis. Na 25 jaar trouwe dienst, Phil verliet de band!
Hij zette daar een solo carrière met wisselend succes (Het album "Dansen in het Licht", waarvan de verkoop wordt katastrofisch, maar de tour is een succes). De ervaringen Jazzy niet altijd een beroep op het publiek en in 2002 bleek dat Phil echt zijn publiek met 'getuigen'. In juni 2004 vóór de lancering van een nieuwe internationale tour, kondigde hij aan dat het zal zijn laatste grote concert-reeks, want hij wil wijden zich aan zijn vijf kinderen en denk dat het tijd is voor hem om "naar huis gaan ". Maar er nooit stopt met passie, in 2007 Phil Collins bij Genesis voor een wereld tour.

Phil Collins Biographie auf Deutsch - Phil Collins Biography in English - Phil Collins Biografía en español - Phil Collins Biografia in italiano - Phil Collins Biographie en Français - Phil Collins Greek Biography - Phil Collins Biografie in het Nederlands - Phil Collins Biografia em Português - Phil Collins Biografia w jezyku polskim - Phil Collins Biography in Russian