Cock Robin

De groep Cock Robin werd geboren uit de ontmoeting in de vroege jaren'80 van Peter Kingsbery (geboren op 2 december 1952 zang, keyboards), Anna LaCazio (geboren op 26 januari 1962. Zang, percussie), Clive Wright (gitaar) en Louis Molino (drums). De groep zijn eerste album in 1985 en onmiddellijk aan het succes van de twee titels "Als je hart is zwak" en "de belofte die u gemaakt heeft." Frankrijk is met name in de ban van Cock Robin en in 1987 de nieuwe single "om de hoek" is hoisted op de top van hits voor een aantal weken. De harmonieuze mix van stemmen van Peter en Anna op lichte muziek en magie eenvoudig te onthouden zijn de belangrijkste ingrediënten van Cock Robin.
In 1989 werd het album "First Love, Last Rites" voorlopige markeert het einde van het avontuur Cock Robin. Peter Kingsbery en Anna LaCazio hun solo-carrière tot 2006 of zij besluiten tot hervorming van de groep Cock Robin voor een nieuw album vol charme "Ik wil niet om de wereld te redden", die moet worden gevolgd door een tournee 2007.

Cock Robin Biographie auf Deutsch - Cock Robin Biography in English - Cock Robin Biografía en español - Cock Robin Biografia in italiano - Cock Robin Biographie en Français - Cock Robin Greek Biography - Cock Robin Biografie in het Nederlands - Cock Robin Biografia em Português - Cock Robin Biografia w jezyku polskim - Cock Robin Biography in Russian