George Clooney

George Clooney werd geboren op 6 mei 1961 in Lexington (VS). Hij dankt zijn vader, tv-presentator, verkennen de wereld van de showbizz en maakte een paar optredens op zijn kant in zijn uitzending. Toch is hij niet van plan om in de voetsporen van zijn vader en op weg naar een sportieve carrière. Goede speler base bal, het is niet genoeg, te nemen door het team van Cincinnati en wendde hun rug op de wereld van de sport.
Op dit moment is het een eerste kleine rol te spelen, verleid door deze test hij besluit te blijven en verhuisde naar Hollywood. Het begin is moeilijk en George moet zijn inhoud te spelen een kleine televisie voor een levende, maar hij weet dat de vermenigvuldiging van de opname, zal uiteindelijk worden gemerkt. En hij had gelijk in 1994, stelt hij voor de rol van Dr Doug Ross in de nieuwe reeks "ER". Het succes van de serie is enorm en er valt heel logisch dat George wordt aangeboden rollen in films. In 1995 is geregisseerd door Quentin Tarantino in "A Night in Hell", dan is Batman 97. Het niet volledig te overtuigen, en critici en het was niet tot 1998 te vinden hem met zijn eerste goede vertolking in "The Red Line" meer volwassen geworden en hebben in geslaagd om het imago van mooie kid van Dr Ross, George Clooney probeert eindelijk aan de interpretatie moeilijker: "O'Brother", "Rois Du Desert ',' Volledige Storm 'of' Ocean's Eleven". In 2002, George gaat achter de camera te richten "Confessions van een Dangerous Man", waarin hij ook interpreteert de leidende rol. Maar George blijft het niet bij en opende zijn eigen productiehuis. Aan het einde van 2007, maakte hij zijn terugkeer naar het grote scherm voor de nieuwe eeuw in het geval van 'Ocean's Thirteen "en in 2008/09 zal worden getoond aan de kassa" Spelen Dupes "," Perfect Strangers ". In de marge van zijn artistieke loopbaan, George Clooney, die actief is in tal van humanitaire projecten en beleid (Darfur, Irak (het is tegen de oorlog), Azië (tsunami), enz.

George Clooney Biographie auf Deutsch - George Clooney Biography in English - George Clooney Biografía en español - George Clooney Biografia in italiano - George Clooney Biographie en Français - George Clooney Greek Biography - George Clooney Biografie in het Nederlands - George Clooney Biografia em Português - George Clooney Biografia w jezyku polskim - George Clooney Biography in Russian