Clarika

Clarika, wiens echte naam Keszei Claire, werd geboren op 3 februari 1967 in Boulogne-Billancourt een moeder hoogleraar brief is een dichter vader van Hongaarse afkomst politiek vluchteling. Zijn eerste stap in de artistieke wereld zijn grote fanfare, waar ze leert om te spelen de Fife. De muziek en zang de loting en is betrokken bij diverse kleine groepen bij het nastreven van zijn studie geconcludeerd dat het verkrijgen van een licentie Brief.
Na een korte haak te studeren drama, Clarika keerde terug naar zijn liefde door te voldoen aan Jean-Jacques Nyssen, die valt onder de betovering van de jonge vrouw (want ze hadden samen twee kinderen). De fans werken hard en doen de tour van het record tot het indienen van hun model dat, Via doorzettingsvermogen uiteindelijk worden aanvaard. In 1994, het lot van Clarika eerste album: "Nee J'attendrai Honderd jaar". Songs of ironisch zuren, de toon gezet en het publiek volgt een tweede album uitgebracht in 1996, toen de toon mellows het voordeel van teksten meer chiseled. Clarika begonnen met een cijfer van het Franse toneel en concerten op tv-trays, zijn agenda is goed gevuld. Na "The Girl, You Do" in 2001 Clarika teruggekeerd in 2005 met "Joker". Dertien titels, werkte met talent, zijn subtiele en we leiden het tempo van de wensen van de zanger in zijn wereld vol van emotie en diepte.

Clarika Biographie auf Deutsch - Clarika Biography in English - Clarika Biografía en español - Clarika Biografia in italiano - Clarika Biographie en Français - Clarika Greek Biography - Clarika Biografie in het Nederlands - Clarika Biografia em Português - Clarika Biografia w jezyku polskim - Clarika Biography in Russian